čtvrtek 12. června 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 9. do 15.6. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 9. do 15.června. Michael a já vyrážíme na východ do Austinu a pak také do Baltimoru, kde se podíváme na úžasné přístavy. Máte také rádi přístavy, lodě a cokoli, co souvisí s oceánem? Oceány mají nádhernou pozitivní energii. A díky této energii jsme se rozhodli tady udělat týdenní karetní výklad. Když už mluvíme o pozitivitě, budeme vykládat s kartami archanděla Michaela, který je vždy tím šampionem, který nám všem pomáhá. Nenáleží k žádnému náboženství a není ničím omezený, může být s vámi, se mnou i s kýmkoli, kdo ho požádá o pomoc, současně. Pojďme se tedy zeptat Boha a archanděla Michaela, co si přejí, abychom pro tento týden věděli, jak můžeme nejlépe posloužit a napomoci sobě i našim milovaným, a požádáme o vedení na naší "misi". Tak jako vždy se nad kartami modlím a vybírám tři karty, pro začátek, střed a konec týdne. Vybraným kartám zcela věřím. Nemůžete udělat chybu. Nikdo se nemůže při výkladu splést, protože výběr karet zcela podléhá zákonu přitažlivosti.

Na začátek týdne zde máme kartu Věčná láska. Tato karta vychází v případech, že je s vámi nějaký váš zesnulý blízký, který vám chybí, o kterého si děláte starosti a po kterém se vám stýská. Také to může znamenat vztah s někým, kdo je naživu. Ale říkají mi k tomu, že pokud cítíte nějaký blok v oblasti své kariéry nebo obecně v životě, klíčem je vaše srdeční čakra. Věčná láska je klíčem. Více milovat. Své srdce otevřete, když se vzdáte souzení sebe nebo druhých, přestanete se starat o to, co druzí lidé dělají nebo co si myslí. Můžeme jim samozřejmě posílat svou lásku, protože nám na nich záleží, ale nesuďme je tolik, nesoustřeďujme se tolik na to fyzické. Tím se nám bude lépe dařit soustředit se na svou srdeční čakru a lásku, energii lásky v nás i v druhých lidech. Všechny problémy odpadnou. Dojde k vyléčení. Budou se dít se zázraky. A budou se vám otevírat dveře příležitostí.
Požádejme tedy archanděla Michaela, aby přerušil všechna naše pouta ke strachu, která mohla zasahovat do našeho plného prožívání a vyjadřování Božské lásky. Nádherný způsob, jak začít nový týden. Udělá nás to také příkladem pro druhé lidi. Chcete-li být duchovním učitelem, znamená to, že musíte 24 hodin denně 7 dní v týdnu dělat to nejlepší, co můžete, abyste byli pro druhé tím nejlepším příkladem.

A podívejte se na to, co tu máme pro střed týdne. To se mi moc líbí! Je to karta Rozhodněte se být šťastní už teď. Štěstí je totiž volba, kterou činíme v přítomném okamžiku. Jedna z věcí, které mě archanděl Michael učil už mnoho let zpátky, bylo: "Užívej si naplno tento okamžik, bez ohledu na to, co se děje kolem tebe." Řekl mi, že naše ego nás vždy vede k tomu, abychom čekali, až budou podmínky dokonalé, a teprve PAK si dovolili být šťastní. Ego se snaží vám namluvit, že teprve až budete se všemi lidmi dobře vycházet, teprve až budete mít v pořádku své finance, teprve až budete úplně zdraví, až bude ekonomika úplně v pořádku a až bude svět úplně v pořádku, PAK si budete moci dovolit být šťastní. To nás však velmi brzdí, protože právě naše štěstí přináší štěstí světu. Právě tak můžeme světu přinášet mír, lásku, zdraví, hojnost a cokoli, za co se modlíte. Všechno to začíná vaší volbou. Tím, že se rozhodnete být šťastní.
Takže opět si zavolejme archanděla Michaela a požádejme ho, aby nás očistil od jakýchkoli bloků, které vy nám mohly bránit v tom, abychom si zvolili štěstí. Je naprosto bezpečné být šťastní! Opravdu je! Štěstí je posvátné, protože Bůh sám je šťastný.

Když se dostáváme k víkendu, je tady karta Všímejte si svých snů. Andělé mi říkají, že to souvisí s doslovnými sny. Když spíte, andělé s vámi během spánku rozmlouvají a vy jim nasloucháte. Mnoho lidí mi říká, že si těžko zapamatují své sny. Je to také důvod, proč jsme já a Melissa (Doreenina snacha - pozn. překl.) napsaly celou knihu o Andělských snech. Jde tu hlavně o to, že pokud máte nějaký blok a nedokážete naslouchat Bohu, neslyšíte své zesnulé blízké, neslyšíte Ježíše ani své anděly, nebo kohokoli, s kým si přejete rozmlouvat, mohou s vámi hovořit prostřednictvím snů během vašeho spánku. A tak je můžete požádat, aby vám pomohli si své sny zapamatovat. Také vám chtějí připomenout, že i když si svůj sen nepamatujete, informace z něj zůstávají ve vašem podvědomí a pozitivně vás pak ovlivňují.
Doporučují, abyste před tím, než si půjdete lehnout, poprosili archanděla Michaela, aby vás očistil od všech strachů, mentality nedostatku, všeho pesimistického a negativního ve vašem podvědomí. Ať už jste si toho všeho vědomi nebo ne, je dobré před spaním požádat Michaela: "Prosím, vstup do mých snů a pomoz mi uvolnit všechny bloky, které mi brání v míru." A mír k nám přitahuje všechno to dobré a úspěšné. Klíčem k úspěchu je míruplnost, za to vám ručím. Pokud se za úspěchem honíte, zastavte se. Odhalte mír, který se již nachází ve vašem nitru, a úspěch k vám přijde automaticky prostřednictvím zákona přitažlivosti.

Bude to skvělý týden, během něhož budete vykonávat skvělou učitelskou práci. Vše začíná u vás. I mír začíná u vás.

Mír s vámi, posílám vám andělská požehnání a ať už jsme ve světě kdekoli, můžeme společně říct: Aloooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=gRw4XLSrXlU
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.