sobota 19. října 2013

Svým naladěním přispíváte k naladění celého světa

"Představ si, že jsi malinká přírodní bytost, jejíž drobné tělíčko je tvořeno velmi jemnou energií. S takovým tělíčkem pocítíš velmi silně jakoukoli hrubější energii, ať už ve formě myšlenek, pocitů, slov nebo činů. Zasáhne tě velmi silně jakýkoli záchvěv strachu, bolesti, tíhy, zoufalství nebo hněvu ze strany lidských bytostí. Právě takto vnímáme vše, co prožíváte ve svém lidském světě vy sami. Vaše energie totiž dosahuje mnohem dál, než si myslíte.

Málokdo z vás pomyslí na to, že to nejste jen vy, kdo vysílá do svého okolí energii bolesti, tíhy, vzteku, strachu nebo pesimismu. Málokdo z vás si uvědomuje, že to není jen váš problém, jen vaše myšlenka, jen váš pocit, jen vaše slova, jen váš čin. Ať už svůj život plníte čímkoli, neovlivňujete tím jen sebe, ale i druhé lidi, vaše vzájemné vztahy, okolnosti, které vás potkávají... a nás, přírodní bytosti, které pečují o Matku Zemi.

Matička Země je oblepená vrstvou bolestivé tíhy, která dusí a tíží vše živé. Tento povlak je jako mlha, která se dlouhé hodiny vznáší u země, špatně se vám v ní dýchá a veškeré nečistoty se v ní zachycují a udržují. Na rozdíl od mlhy se však tato vrstva tíhy okolo Země rozplývá jen velice špatně. Všechny myšlenky, pocity, slova a činy vycházející z bolesti, strachu, hněvu a podobných hrubých energií přímo vyživují tuto tíhu a maří nám naše úsilí o vytvoření čistějšího a příjemnějšího pobytu na Zemi pro nás všechny, včetně vás samých. Je to stejné, jako když ze všech sil umýváte podlahu a někdo vám po ní okamžitě přeběhne v zablácených botech. Nebo když se snažíte poskládat něco pěkného a někdo vám to hned rozbije.
Nechceme vám vyčítat, že máte starosti. Chápeme, že žít v pozemské rovině je ve vašem světě poměrně nesnadné a těžkostem se občas nevyhnete. Přesto vás prosíme, zůstaňte naladěni co nejvýše je to možné. Nejen kvůli tomu, že vám samým to pomůže, že to pomůže i vašim blízkým cítit se lépe, a začnou k vám snadněji přicházet potřebná řešení, ale i kvůli Matičce Zemi, která trpí každou dávkou negativity, jež se přidává k tomu obrovskému povlaku tíhy.

Máte-li nějaký problém nebo něco, co vám znemožňuje najít vnitřní klid, řekněte nám! My vám pomůžeme! Záleží nám na tom stejně tak jako vám! Cokoli pozitivního a dobrého uděláte pro sebe nebo pro jinou živou bytost, pomáhá zároveň i Matičce Zemi a nám všem, kdo nejsme hmotní. Kdykoli odlehčíte svému vlastnímu břemenu, odlehčíte tím celé Zemi! Váš vlastní život ovlivňuje mnohem více věcí a také bytostí, než si umíte představit. Proto vás prosíme, buďte mírní k sobě samým, buďte hodní k jiným živým bytostem a zůstávejte naladěni na lásku, klid a mír. Jen tak můžeme společně zvrátit mnoho zla a přinést Matce Zemi potřebnou úlevu, i kdyby jen z části.

Matička Země vás miluje, a my vás prosíme, abyste stejně tak vy milovali i ji. Vy sami jste Země. Vy sami jste její součástí. Cokoli uděláte pro sebe, pro druhé, pro zvířata či rostliny nebo pro své okolní prostředí, děláte pro samotnou Zemi. I kdyby to mělo znamenat jen to, že přestanete tolik nadávat nebo stěžovat si, že si odpustíte, nebo naopak že řeknete něco pěkného, pomyslíte na něco příjemného, vyšlete modlitbu a zaměříte se na lásku. Potřebujete-li pomoc, řekněte si o ni, a my vám pomůžeme. Společně to zvládneme. Záleží nám na vás i na Matce Zemi. Pomozte nám v našem úsilí tím, že budete šťastní a budete mít svá srdce i myšlenky naplněny mírem a láskou.
Děkujeme vám."

* * *

(Poselství přírodních bytostí, M.T.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.