sobota 19. října 2013

Všímejte si drobných zázraků

Jak často si během dne všímáte malých, téměř nenápadných drobností, které vám ale dokážou rozzářit tvář a probudit ve vás nový příliv radosti?

Pokud trávíte celý den mezi čtyřmi stěnami nebo stereotypní činností, snadno upadnete do pasti starostí a pesimistických úvah, protože všechny ty milé, kouzelné drobnosti k vám nemají jak přijít a vy zůstáváte sami jen se svou tíhou. I když je na světě mnoho nádherných darů, vy je nevidíte a nepřicházíte s nimi do kontaktu. To pak ještě více podporuje vaše negativní myšlenky a starosti.

Trpíte-li zraňujícími představami, vyjděte ven, jen tak, bez důvodu. Vypněte svou logicky uvažující a donekonečna analyzující mysl a nechte se okouzlit vším, co na své cestě potkáte, stejně jako malé děti, které nadšeně rozpoznávají ptáčky a motýlky. Vnímejte vzduch, který dýcháte, oblohu, která je nad vámi, lístky, které šumí v korunách stromů, zpěv ptáků nebo upřímný dětský smích. Věnujte pozornost všemu, co se vám líbí. Všechno, co se vás hluboce dotýká a co vaši duši těší, je přesně tím, na co potřebujete zaměřit svůj pohled.

Dovolte si plně procítit radost a lásku, vděčnost a štěstí. Dovolte si cítit se dobře. Nemyslete na nic. Jen celou svou bytostí prožívejte co nejkrásnější pocity.
Až se pak vrátíte domů, uvidíte, že vše, co vám dělalo takové starosti, uvidíte v úplně novém světle. Ve světle znovu probuzené lásky a otevřeného srdce.

* * *



(Poselství andělů, M.T.)

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.