neděle 24. listopadu 2013

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 25.11. do 1.12. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 25. listopadu do 1.prosince. Páni, už je tu prosinec! Podívejte se na toto nádherné slunečné počasí! Michael a já jsme v Queenslandu v Austrálii, kde vyučujeme náš seminář Andělské intuice. Jsme tady kousek od jezera, a tak je tu kolem nás mnoho přátel (kachny a labutě - pozn. překl.) Tady k nám zrovna jde černá labuť. Může být někdy docela nebezpečná, ale my se nechystáme nic podnikat, protože co tady jsme, tak jsou k nám všichni tito obyvatelé jezera velmi přátelští.
Budeme dnes pracovat s naším "cestovním" balíčkem karet, které jsme teď měli s sebou po mnoho týdnů, s výjimkou těch šesti dnů, co jsme byli doma. Jsou to Andělské tarotové karty. Získáme nějaké vhledy a vedení pro příští týden. Blíží se nám samotný závěr roku 2013. Tak jako každý týden si udržíme záměr a budeme se modlit za poselství pro nás všechny. Ať se nyní děje cokoli, zůstaňte ve svém středu a v míru. Je to naše poslání reprezentovat mír. Nenechte se strhnout ani shodit energiemi strachu. Energie strachu se vás snaží stáhnout dolů.
Tak, jednu kartu máme pro pondělí a úterý, druhou pro středu a čtvrtek a poslední pro víkend.

Pro začátek týdne zde máme skvělou kartu - Král Vody. Tato karta může znamenat, že do vašeho života vstoupí nějaký nový muž a nebo je to někdo, koho již v životě máte. Taktéž mohou tyto vlastnosti znamenat vaše vlastní. Je to osoba s otevřenou myslí a otevřeným srdcem, člověk, který je velmi důvěryhodný. Je také možné, že se máte pustit do nějaké dobročinné aktivity. Pokud se cítíte vedeni k nějaké dobrovolné činnosti a máte třeba pocit, že můžete pomoci těm, kteří trpí hladem nebo potřebují naši pomoc v jakékoli formě, je to pro nás poselství, že se máme dát do práce. Ať už to bude pomoc lidem ve Filipínách nebo kdekoli na světě. Tato karta mimo jiné říká, že se vám dostane veškeré pomoci a podpory, když se pustíte do akce. Nejste na to sami, dostane se vám pomoci. A pak to také může být nový romantický partner pro ty z vás, kteří jste nezadaní, a nebo nový rozkvět lásky ve vašem současném vztahu. Každopádně je to osoba, které můžete věřit.

Podíváme se na střed týdne, tady máme kartu Spravedlnost. To je zajímavé. Pokud jste v poslední době řešili nějaké právní záležitosti, je tato karta výborným znamením, že věci se budou odehrávat ve váš prospěch a výsledky vás potěší. Ale i když se třeba žádné právní situace neúčastníte, stále to znamená, že všechny věci se odehrávají spravedlivě a fér a že pokud to dosud někde vázlo, nyní to půjde všechno lépe. Archanděl Raguel, který je zobrazen na této kartě, je také archanděl harmonických vztahů, takže to může znamenat také mezilidskou harmonii. Pokud jste s někým měli nějaké boje a přetahovali se o moc, nyní se to všechno začne urovnávat a harmonizovat, a celý vztah bude míruplnější. Druhá osoba vám začne více naslouchat, ale stejně tak i vy začnete více naslouchat jí. Velmi dobré znamení pro tento týden.

Jak víte, všechny tyto karty jsou pozitivní, ale zobrazují také temnější stránky života. A pokud... Ah, no, pokud dostaneme kartu jako je tato - Dvojka Vzduchu -, (vidíte, začala jsem o tom mluvit ještě než jsem vůbec otočila tuto kartu).. tato karta znamená určité těžkosti. Říká, že někde ve vás je nějaká vaše část, která je velice nerozhodná. O víkendu se asi budete cítit zaseknutí. Měli jste velice dobrý týden a cítíte se připravení na to, abyste vykročili vpřed, ale nějaká vaše část vás brzdí a snaží se vás od toho odradit. Může to být třeba tím, že jste perfekcionisté, nebo se nějaká vaše část bojí učinit rozhodnutí, nebo jste zmatení. Znamená to tedy, že o víkendu se budete hodně věnovat zkoumání své duše. S objevováním různých součástí naší duše je spojeno i to, že se setkáme tváří v tvář se svými vlastními stíny. Ale musíme jim čelit. Tím se pohneme dál. Není to nic, z čeho bychom měli mít strach. Je to součást duchovního růstu a osvícení. Pamatujte na to, že když neuděláte rozhodnutí, je to také rozhodnutí. Je tedy opravdu důležité zavolat si na pomoc své anděly, Boha, své Vyšší Já nebo svatého Ducha, aby vám pomohli dostat se do hlubokého kontaktu se svou duší, abyste poznali, co si vaše srdce skutečně přeje.
Nezapomínejte prosím na to, že jako pozemští andělé nemůžeme dělat rozhodnutí podle toho, abychom se zavděčili ostatním. Musíme následovat své vnitřní vedení. Vězte, že lidé, kteří vás skutečně milují, si nás budou velmi vážit za to, že k sobě máme respekt a umíme se rozhodnout pro vlastní cestu. Nikdy neděláme něco, co by druhé zraňovalo, ale někdy musíme učinit těžkou volbu a říct druhým lidem Ne. A to je součást našeho respektu k sobě samým a naší sebeúcty.
Tato karta zde má nápis: "Když předstíráte, že není žádný problém, pak odmítáte dary, které k vám přicházejí." Když žádáme o pomoc, musíme ji také přijmout. Je to součást naší spolupráce a řešení. Tím, že řekneme "Ano" tomu řešení, což ovšem někdy znamená říct "Ne" někomu nebo něčemu jinému. Dokážete to!

Bude to velmi silný týden! Jsem nadšená, jak nyní vstupujeme do prosince. Rok 2013 byl rokem, během něhož docházelo k vyrovnávání karmických záležitostí, a tak jste možná prožívali těžkosti ve vztazích. Pojďme se teď společně nadechnout a učiňme ze závěru tohoto roku skutečné mistrovské dílo, kdy budete naplno sebou samými a budete k sobě upřímní ohledně svých priorit, svých vizí a také ohledně svého životního poslání. Jsme v tom všichni společně. Modlím se za vás!

4. prosince se na vás těším živě na hayhouseradio.com a pak se vracíme domů, hurá! Těšíme se na naše pejsky, kočičky, ptáčky, želvičku... na všechna naše zvířátka. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a - řekněte to prosím se mnou - Alooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=MGbity2WF6I
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.