pátek 22. listopadu 2013

Mějte naplňující vztah sama se sebou

Mnoho žen zůstane v tomto životě bezdětných. Nevěřte tomu, že žena nemůže být bez dítěte naplněna. Věřím, že všechno má svůj důvod. Možná je vám souzeno věnovat se v životě jiným věcem. Pokud po dětech toužíte a vnímáte to jako ztrátu, rmuťte se nad tím. A pak se pohněte dál. Pokračujte v životě, nezůstávejte v tom žalu napořád. Afirmace: "Vím, že cokoli se v mém životě děje, je dokonalé. Jsem hluboce naplněná."

Mou vírou je držet se dál od umělého oplodnění. Pokud je vašemu tělu souzeno mít dítě, bude ho mít. Pokud neotěhotníte, je pro to dobrý důvod. Přijměte to. A pak pokračujte v žití. Umělé oplodnění je drahé, nebezpečné a jsou to pokusy. Až nyní se píše o hrůzách s nimi spojenými. Jedna žena, která s velkými výdaji podstoupila 40 pokusů, neotěhotněla, ale dostala aids. Jedna z dárkyň totiž tuto nemoc měla.
Nedovolte, aby na vašem těle lékaři dělali pokusy. Pokud nutíme tělo, aby dělalo něco, co mu jeho moudrost nepřikazuje, koledujeme si o problémy. Nezahrávejte si s Matkou přírodou. Podívejte se, kolik žen má problémy s prsními implantáty. Pokud máte malá prsa, radujte se z nich. Vaše tělo je přesně takové, jaké jste si pro tuto inkarnaci zvolila. Buďte spokojená taková, jaká jste.
Vím, že jsem v mnoha životech měla mnoho dětí. V tomto životě je nemám. Pro současnost to akceptuji jako dokonalé. V tomto světě je tolik opuštěných dětí, že pokud chceme opravdu naplnit náš mateřský cit, je adopce dobrou alternativou. Můžeme být také matkami jiným ženám. Vezměte ztracenou ženu pod křídlo a pomozte jí létat. Ujímejte se opuštěných a týraných zvířat.

Existuje i mnoho matek samoživitelek, které bojují o to, aby dokázaly uživit své dítě. Je to velmi těžká práce a každé z těchto žen tleskám. Tyto ženy skutečně vědí, co znamená pojem únava.
Ale pamatujte, že nemusíme být superženy a dokonalé rodičky. Pokud se chcete poučit, opatřete si některou z těch skvělých knih o rodičovství, co jsou nyní k mání. Pokud jste milující rodičkou, budou mít vaše děti velkou naději vyrůst v lidi, jaké byste chtěla mít za přátele. Budou to osobnosti, které jsou úspěšné a naplněné. Naplnění přináší vnitřní mír. Nejlepší, co můžeme udělat pro své děti, je naučit se milovat samy sebe, protože děti se vždy učí příkladem. Budete mít lepší život a ony také.
To, že jste samoživitelka, má i pozitivní stránku. Ženy nyní mohou vychovávat ze svých synů takové muže, o jakých říkají, že je chtějí. Ženy si často stěžují na chování a postoje mužů, ale syny vychovávají ony. Obviňování je jen ztráta energie. Je to další akt bezmoci. Pokud chceme, aby byli muži citliví a milující a ukazovali svou citlivou, ženskou stránku, je na nás, abychom je tak vychovaly.
Pokud jste matka a nemáte partnera, především nepomlouvejte svého exmanžela. Tím jen učíte děti, že manželství je válka. Matka má na své dítě ze všech lidí zdaleka největší vliv.
Matky, spojte se! Pokud se ženy zorganizují, můžeme během JEDNÉ generace mít muže, o jakých říkáme, že je chceme!

Pojďme se samy sebe zeptat na několik otázek. Pokud na ně odpovíte poctivě, mohou vám vaše odpovědi poskytnout nový směr života:

  • Jak mohu využít čas tak, abych učinila svůj život nejlepším, jaký může být?
  • Co chci od muže?
  • Co jsou věci, o nichž věřím, že je potřebuji od muže získat?
  • Co můžu udělat, abych tyhle oblastni zaplnila? (Neočekávejte, že muž vám bude VŠÍM. To je pro něj příšerná zátěž.)
  • Co by mě naplnilo? A jak to mohu dát sama sobě?
  • Na co se vymlouvám, když nemám nikoho, kdo by mě v životě ponižoval?
  • Kdybych už nikdy v životě neměla partnera, zničila bych se kvůli tomu nedostatku? (A nebo bych si vybudovala skvělý život a stala se zářivým majákem pro ostatní ženy? Tedy, ukazovala bych jim cestu!)
  • Co mohu dát Životu? Co je mým údělem? Co se mám naučit? A co mám vyučovat?
  • Jak mohu spolupracovat se Životem?

Pamatujte si, že nejmenší pozitivní změna ve vašem myšlení může rozplést největší problém. Pokud položíte Životu ty správné otázky, Život vám odpoví.

Vyzývám vás, abyste šly do sebe a změnily své myšlení. Spojte se s poklady uvnitř sebe a použijte je. Když se spojíme se svými vnitřními poklady, můžeme životu dávat více ze své skvělosti. Spojujte se se svými poklady denně.
Zacházejte se sebou obzvlášť pěkně, jako s milovanou přítelkyní. Jednou týdně si sama se sebou dejte rande a dodržujte to. Jděte do restaurace, do kina nebo do muzea, nebo se věnujte sportu, který máte obzvlášť ráda. Pěkně se pro tuto událost oblékněte. Jezte ze svého nejlepšího nádobí. Mějte na sobě své nejlepší prádlo. Neschovávejte si ty pěkné kousky pro chvíli, až budete mít společnost. Buďte SAMA SOBĚ tou společností. Dovolte si kosmetiku a masáže, rozmazlujte se. Pokud nemáte moc peněz, udělejte si masáže a kosmetiku vzájemně s kamarádkou.
Buďte vděčná za život. Prokazujte náhodné laskavosti. Zaplaťte za někoho parkovné. Na veřejné toaletě sesbírejte rozsypané papírové ručníky, otřete umyvadlo, stlačte papírový odpad v koši, udělejte to tam pro další návštěvnici hezké. Sbírejte odpadky na pláži nebo v parku. Dejte cizímu člověku květinu. Promluvte si s někým bez domova. Udělejte léčivou meditaci pro člena nějakého gangu. Řekněte někomu, jak moc si ho ceníte. Předčítejte osamělému seniorovi. Laskavosti mají tu moc, že se díky nim cítíme dobře.

Rodíme se samy a umíráme také samy. Je na nás, jak zaplníme ten prostor mezi tím. Naše tvořivost je bez hranic. Chceme ve svých schopnostech najít radost. Tolik z nás bylo vychováno ve víře, že se samy o sebe nejsme schopny postarat. Je SKVĚLÉ vědět, že to dokážeme. Řekněte sama sobě: "Ať se stane cokoli, vím, že to zvládnu."

Chceme si vytvořit bohatý vnitřní prostor. Nechť jsou naše myšlenky našimi nejlepšími přítelkyněmi. Většina lidí si myslí pořád dokola to samé. Průměrně si denně promyslíme 60 000 věcí a většina je stejných, jaké byly včera a předevčírem. Naše vzorce myšlení mohou být zajetými kolejemi negativity. Myslete si denně nové věci. Myslete si kreativní věci. Vymýšlejte nové způsoby, jak udělat staré věci. Mějte silnou filosofii Života - takovou, jaká vás všemožně podporuje. Takovouto mám já:

  1. JSEM VŽDY V BEZPEČÍ A CHRÁNĚNA BOŽSKOU SILOU.
  2. VŠECHNO, CO POTŘEBUJI VĚDĚT, JE MI ZJEVENO.
  3. VŠECHNO, CO POTŘEBUJI, KE MNĚ PŘICHÁZÍ V DOKONALÉM POŘADÍ ČASOVÉM I PROSTOROVÉM.
  4. ŽIVOT JE RADOST A JE NAPLNĚNÝ LÁSKOU.
  5. JSEM MILUJÍCÍ A MILOVANÁ.
  6. JSEM VÝTEČNĚ ZDRAVÁ.
  7. KAM SE PODÍVÁM, TAM SE MI DAŘÍ.
  8. JSEM OCHOTNÁ SE MĚNIT A RŮST.
  9. V MÉM SVĚTĚ JE VŠECHNO V POŘÁDKU.

Tyto věty si často opakuji. Pokud se v nějaké oblasti něco pokazí, opakuji si je stále dokola. Například, pokud se necítím dobře, opakuji si "Jsem výtečně zdravá.", dokud mi není lépe. Pokud procházím místy, kde je tma, opakovaně si afirmuji: "Jsem vždy v bezpečí a chráněna božskou silou." Tato přesvědčení se mi stala tak samozřejmou součástí života, že se k nim mohu obrátit okamžitě. Vytvořte si svůj seznam, který odráží vaši současnou životní filosofii. Vždycky ho můžete změnit či doplnit. Vytvořte si vlastní zákony. Vytvořte si pro sebe celý bezpečný vesmír. Jediná síla, která by mohla poškodit vaše tělo nebo vaše prostředí, by byly vaše myšlenky či přesvědčení. Tyto myšlenky či přesvědčení je možné změnit.

Nyní jste s dokonalým partnerem - se sebou! Než jste tentokrát přišla na tuto planetu, vybrala jste si to, kým nyní jste. Teď se sebou strávíte celý život. Radujte se v tomto vztahu. Učiňte ho tím nejlepším, nejláskyplnějším vztahem, jaký můžete mít. Buďte vůči sobě láskyplná. Milujte tělo, které jste si vybrala; bude s vámi celý život. Pokud je na vaší osobnosti něco, co chcete změnit, změňte to. Učiňte to s láskou a se smíchem, se spoustou smíchu.

Toto je část našeho duševního vývoje. Věřím, že nynější doba je pro život tou nejvíc vzrušující. Každý den po probuzení děkuji Bohu za to privilegium, že jsem zde a že mohu zažít všechno, co existuje. Věřím, že má budoucnost bude DOBRÁ.

* * *

- z knihy Život!, Louise L. Hay

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.