čtvrtek 19. prosince 2013

Jsi přesně takový, jaký máš být

"Jsi přesně takový/á, jaký/á máš být. Tvé názory a postoje jsou naprosto v pořádku, jsou-li v souladu s tvým srdcem a tvou pravdou. Přesně tak to má být, přesně tak můžeš na tomto světě vykonat to, co je třeba a co je právě tvým jedinečným úkolem.
Nenech se odradit tím, že se to některým lidem nelíbí, nezdá, nesouhlasí s tebou, nebo se kvůli tomu cítí dotčeně. To, že si druzí něco vztahují na sebe nebo věci chápou po svém, není tvá zodpovědnost. To je jejich volba a s tou se musí vypořádat jen oni sami. Nech jim jejich svobodu i možnost volby a zároveň si chraň tu svou. Budeš-li svobodný/á a budeš-li mít čisté srdce, a tvé konání bude vycházet z lásky a pravdy, pak můžeš pro svět konat zázraky. A my tě v tom s radostí podpoříme.
Neměj strach z toho, že uděláš něco špatně. My nikdy nedovolíme, abys byl/a odveden/a ze své cesty, požádáš-li nás o pomoc. A pokud se na své cestě dopustíš nějaké chyby, věz, že ji potřebuješ pro svůj růst a poznání - a to je pozitivní, to není špatně. Nepochybuj o sobě. Když nám i svému vlastnímu srdci pokorně dovolíš tě vést, pak všechno, co se stane, bude vždy správně."

* * *

(Poselství víl, M.T.)

 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.