pondělí 10. února 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 10. do 16.2. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 10. do 16.února. Máme tady týden se svátkem sv. Valentýna! Hurá! Pokud jste jako já a milujete romantiku, určitě si nenechte ujít příležitost někam si vyjít, obléct si něco obzvlášť pěkného a to všechno kvůli oslavě lásky! Chtěla jsem původně použít na výklad karty Andělů lásky, ale protože jsem na cestách, mám s sebou pouze Andělské tarotové karty. Ale to vůbec nevadí, neboť jsou vhodné pro každý účel. Pojďme se tedy zeptat andělů na jejich poselství pro nás všechny, ať už jste zadaní nebo nezadaní, ohledně lásky Božské, milostné, rodinné, přátelské či sebelásky a lásky k našemu životnímu poslání. Tak jako každý týden nejprve karty zamícháme a budeme se modlit za vedení pro každého, kdo sleduje toto video. Jednu kartu vytáhneme pro pondělí a úterý, druhou pro středu a čtvrtek, a třetí pro pátek, sobotu a neděli.

Tento týden začínáme s Králem Vzduchu. To znamená, že věci se dějí velmi, velmi rychle. Může to také znamenat, že vaše myšlenky se rychle mění. Je to také karta sebedůvěry. Vypovídá tedy o tom, že se budete vyjadřovat sami za sebe. Souvisí to hlavně s vaším intelektem a myšlenkovými schopnostmi, včetně schopnosti zhmotňovat si svá přání skrze své myšlenky. Myslete tedy na své milované. Myslete na zdravý milostný život. Myslete na svou srdeční čakru jako na zcela otevřenou. Myslete na svůj milostný, božský i duchovní život, jako na dokonale zdravé a vyléčené. Protože vaše mysl má schopnost to vytvořit! Nespadněte do žádných nehezkých myšlenek, ano? Setrvejte na cestě pozitivního myšlení. Budete-li s tím potřebovat pomoci, můžete kdykoli zavolat archanděla Jofiela, jehož jméno znamená Božská krása, a právě Jofiel vám může pomoci zkrásnit vaše myšlenky.

Dostáváme se ke středu týdne a je tady karta, která teď vychází opravdu velmi často! Je to karta Síla a říká, že máte mnohem větší sílu, než si sami uvědomujete. Můžete se teď cítit přetížení, můžete mít pocit, že to nezvládnete, ale tato karta říká: Jste silní! Použijte tuto sílu! Vypusťte ji na povrch! Dejte této síle volný průchod! Tato síla je jednou z forem lásky. Pamatujte na to, že Bůh je láska, Bůh je síla, a to znamená, že i vy jste láska a síla.

A když se podíváme na víkend, máme tady karty Vody, a Voda souvisí s emocemi a srdeční čakrou. Je to Sedmička Vody, a protože je to sedmička, zřejmě se snažíte o něčem rozhodnout. Možná se rozmýšlíte o vztahu, v němž se nyní nacházíte, nebo o změnách, které byste v něm chtěli učinit. Tato karta je velmi zajímavá, protože je na ní vyobrazeno celkem sedm různých barev. Která barva vás nejvíce zaujala? Která vám nejdříve přišla na mysl? Máme tady barvy všech sedmi čaker. Jaká je první barva, která vás napadla, nebo vás zaujala na kartě? To je znamení pro vás ohledně toho, na čem máte nyní zapracovat. Je-li to červená barva, pak se potřebujete věnovat věcem, které mají vliv na vaši základní čakru, tedy záležitosti financí, zabezpečení a jistoty, a také na získání dobrého pocitu v rámci svého domova. Pokud vás zaujala oranžová, pak máte pracovat na své tvořivosti a také na záležitostech týkajících se péče o vaše fyzické tělo. Jestliže vám přišla první na mysl žlutá barva, pak se možná příliš snažíte mít nad něčím kontrolu a máte momentálně problémy s vlastní sílou. Zaujala-li vás zelená, pak to znamená vaši srdeční čakru, lásku a léčení, pravděpodobně léčení emocí. Pokud vás napadla světle modrá, pak se jedná o potřebu vyjádřit se, říci svou pravdu a vyjadřovat se i tvořivě. Vaše rozhovory jsou nyní důležité. Pokud vás přitahuje tmavě modrá, souvisí to s vašími duchovními psychickými smysly. A pokud je to fialová, pak to znamená Božskou lásku a náklonnost Vesmíru, s největší pravděpodobností také vaše životní poslání, vaši Božskou cestu.
Ať už si zvolíte cokoli a rozhodnete se jakkoli, bude to správně! Ani jedna možnost není lepší nebo horší. Jde jen o to, co vás nyní nejvíce energeticky přitahuje a co vám nejlépe odpovídá.

I když bychom si určitě všichni přáli, aby tento týden byl plný lásky a zábavy, vypadá to, že se v něm objeví nějaké těžkosti. Možná se budete cítit přetížení a hlavu budete mít přeplněnou myšlenkami. A možná se budete chtít během víkendu snažit něco rozhodnout. Ale pamatujte na to, že všechno se děje v Božském dokonalém pořádku a vy si můžete na pomoc vždy zavolat Boha, Ježíše, anděly, ať už je to maličkost nebo něco velkého. Chtějí nám pomáhat, ale my si musíme o pomoc říct, jinak nemohou do ničeho zasahovat.

Posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání. Michael a já stále cestujeme, a tak nebudu tento týden živě na hayhouseradio.com, ale příští týden ano. Do té doby se s vámi loučím a - řekněte to prosím se mnou - Aloooooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=38G5GULijHY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.