čtvrtek 8. května 2014

Strach vám v ničem nepomáhá

"Pokud se kvůli něčemu cítíte špatně a ve svých myšlenkách se neustále zaobíráte svými problémy, tím, co vás tíží, tím, co by se mohlo stát, strachem z nedostatku nebo se hněváte na osoby, které vám ublížily, přímo posilujete všechny tyto nepříjemné energie a přitahujete si je ještě více. Přemýšlení bývá užitečné a produktivní, ale ne vždy. Jestli cítíte, že vaše myšlenky nepřinášejí nic dobrého a naopak vše jen zhoršují, posilují vaše pocity beznaděje a frustrace, pak je načase je buď změnit a nahradit je pozitivními, anebo si úplně pročistit hlavu. (Trápí-li vás bolesti hlavy, může to být volání vašeho těla, že moc přemýšlíte a že svou mysl máte utišit.)

Udělejte si co nejdříve prostor na hovor s někým blízkým, nebo na vypsání svých myšlenek a pocitů do deníku, do počítače nebo na nějaký blog. Všechno ze sebe vyjádřete. Jakmile své myšlenky a pocity někomu povíte nebo je někam vypíšete, budete vše mít černé na bílém, a kromě toho, že se vám uleví, uvidíte v nich více souvislostí a třeba vám to i pomůže získat nové nápady, jak své záležitosti vyřešit.

Pamatujte na to, že strach vám v ničem nepomáhá. Nedělat si starosti a nebát se neznamená, že vám na oné věci nezáleží. Znamená to, že jste schopni ponechat své srdce čisté, otevřené a nezakalené obavami typu 'co by kdyby'. Skrze něj pak můžete dostávat jasné vedení a podnikat ty správné kroky.
Své problémy řešte, ale neutápějte se v nich. Jestliže si nevíte rady, uvolněte se, klidně dýchejte, utište svou mysl a poproste své nebeské průvodce o pomoc. Pomohou vám uvidět další cesty a možnosti, které můžete využít.

Neztrácejte naději a zůstávejte pozitivně naladění. Všechno se vždy vyřešilo a není žádný důvod, proč by to najednou mělo být jinak." 


* * *

(Poselství andělů, M.T.)
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.