neděle 29. června 2014

Buďte otevřeni VŠEM zdrojům hojnosti

"Když nedostáváte peníze ze svých obvyklých zdrojů, požádejte, aby k vám přišly neobvykle. Nechte je přijít i z jiných míst na světě, od jiných lidí, z nečekaných zdrojů. Když se díváte kolem sebe a vidíte, že nedostáváte to, co chcete, začněte žádat, aby se vám otevřely všechny kanály, kudy k vám mohou peníze proudit. Když se upnete na jediný zdroj, uzavíráte si všechny ostatní cesty přílivu dalších peněz.

Pamatujte si také, že vaše životní podmínky se mohou zlepšit třeba i ze dne na den. Taková změna nemusí trvat dlouho, pokud ovšem nevěříte, že to tak být musí. Možná si vzpomenete na okamžiky, kdy jste jeden den měli vážné problémy s penězi, a hned druhý den se něco stalo a bylo po starostech. Jestliže vás peníze tíží, pamatujte si, že je to jenom přechodný stav a že se okolnosti mohou změnit.

Vzpomeňte si na co nejvíce situací, kdy jste úplně nečekaně dostali peníze nebo se vám jakoby zázrakem splnilo nějaké přání. Čím více budete ochotni myslet pozitivně, poslouchat a následovat své vnitřní vedení, věřit si, důvěřovat a sledovat své vyšší poslání, tím více zázraků si přitáhnete.

Největší zázrak je život sám. Vy sami jste zázrak. Můžete si vytvářet, co si přejete - a to je další obrovský zázrak. Můžete mít cokoliv, máte neomezené možnosti. Nic vás nemůže zastavit. Jediné vaše hranice jsou v tom, co si dokážete představit, oč požádáte a v co uvěříte, že můžete mít."

* * *

- z knihy Tvoření peněz, Sanaya Roman


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.