neděle 13. července 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 14. do 20.7. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Andělé říkají, že tento týden bude celý o tom, že budeme redefinovat to, jakým způsobem definujeme spiritualitu. Někdy máme spoustu předsudků a vlastních představ o tom, co znamená být duchovní. Nemusíte mít žádná duchovní roucha na oblečení, ani nemusíte mít všude kolem sebe obrovské krystaly.... (Robert se rozhlíží po svém pokoji, který je plný obřích krystalů, a sklání hlavu... :D - pozn. překl.) ... ale pokud je máte, je to také dobře! :D No, každopádně, andělé říkají, že tento týden je důležité, abyste se drželi své vlastní pravdy týkající se vaší osobnosti, vašich unikátních vlastností a toho, kdo jste.

Před pár dny jsem na facebook přidal příspěvek, který říkal: "Buďte sami sebou! Protože je mnohem jednodušší prostě být, kým jste, než se snažit být někým, kým nejste!" Je to něco, co jsem se sám dlouhou dobu učil. Měl jsem mnoho úžasných učitelů a rádců na své cestě a často jsem se snažil být JAKO oni. V jistém smyslu jsem se snažil je kopírovat, protože přece jen to vypadá, že takto to funguje! A že tedy i mně to bude fungovat, když budu dělat to, co dělají oni. Ale andělé říkají, že to nejlepší, co můžeme udělat, je být tím, kým my sami máme být. Všechny ty úžasné učitele už máme. Teď potřebujeme vás. Potřebujeme, abyste se chopili svých originálních a unikátních darů a začali komunikovat s ostatními lidmi i se světem, a to takovým způsobem, jakým to umíte jedině vy. Pokud sledujete i videa dalších lidí, asi jste si všimli, že já s vámi komunikuji jiným způsobem než oni. Je to prostě jiné. Neznamená to, že jedno je lepší nebo horší než to druhé. Je to zkrátka o tom, že každý má jiný přístup. Podívejme se na to takhle: Nikdo z nás není schopen sám komunikovat s úplně všemi lidmi v publiku. Ať už je to prostřednictvím videa nebo osobního setkání, vždy budeme mít rozdílný způsob, jakým věci vysvětlujeme. Chtěl bych tedy po vás, abyste to tento týden udělali také tak. A i vaši andělé vás k tomu vedou. Zeptejte se sami sebe: "Která moje část se snaží skrývat a zapadnout do davu?" Tím největším skutečným darem je pro vás vystoupit z řady. Nemáte žádný důvod se bát toho, nechat své světlo zářit.

Máme tu s sebou opět naše karty, a tak se pojďme podívat, která z nich nám vyjde pro tento týden. Tato nám tu přímo vyskočila. Která to je?
Je to karta Komunikujte se svými anděly. Samozřejmě, protože andělé chtějí, abychom s nimi byli v tomto čase v neustálém kontaktu. A to i tím, že se budeme cítit sebevědomí a budeme mít dobrý pocit z toho, že přijmeme to, kým jsme. Jde také o to, abyste si sami našli cestu, která je pro vás nejjednodušší. Je to opravdu tak - ona cesta nejmenšího odporu je často ta nejlepší cesta, po které se můžeme vydat. Nemusíme si volit těžkou cestu, ani dlouhou okliku. I když si vyberete jednoduchou cestu, stále vám přinese všechna ta požehnání a všechny důležité lekce. Vydejte se po této cestě! Tímto způsobem se s vámi tedy vaši andělé spojují. Naslouchejte svým fyzickým pocitům, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, a věřte jim natolik, abyste podle jejich vedení podnikli patřičné kroky.

Velmi se na tento týden těším, a to i za vás, protože cítím, že mnozí z vás v tomto týdnu projdou několika změnami v tom, jak se díváte na život a jak interagujete s druhými lidmi. Je to skvělý čas na to, abychom byli duchovně naladění, a andělé nám pomáhají otevírat všechny ty dveře příležitostí, které si zasloužíme. Dobře se o sebe starejte a pamatujte na to, že všechny vaše sny se vám opravdu mohou splnit!

* * *

zdroj: http://youtu.be/v_8BG8LYiLM
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.