sobota 20. září 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 22. do 28.9. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Tento týden jsem na Maui. Někdo to udělat musí :D Připojím se tam ke své úžasné přítelkyni a spoluautorce Doreen Virtue na vyučování Andělské intuice. V tomto týdnu cítím, že jsme v úzkém spojení s energií delfínů. Což je velmi zajímavé, protože se říká, že delfíni jsou spojeni s mnoha různými galaxiemi. A když se na delfíny podíváme jasnozřivě, mají duhově zbarvenou auru, duhovou energii. Jsou to velmi duchovní a velmi inteligentní bytosti. Vždy jsem se smál, když jsem viděl delfíny, jak vyskakují nad hladinu, jak si hrají... Člověk si pomyslí: "Jak legrační ti delfíni jsou!" A pak jsem si pomyslel, že delfíni si totéž myslí o nás :D "Podívejte se na ty legrační lidi!" :D Zkrátka, delfíni nám připomínají, jak je důležité si hrát a bavit se, a zároveň si zachovat svou spiritualitu. Být duchovní neznamená, že musíme být pořád vážní. Pořád se můžeme bavit, pořád se můžeme smát, pořád si můžeme hrát.
Pojďme se nyní podívat na karty, co nám chtějí sdělit pro tento týden. Pořádně je zamíchám... a vyberu třeba tuto kartu.

Je to karta Nový nápad. Tato karta říká, že nové nápady a okamžiky, kdy se vám "rozsvítí", jsou poselstvími seslanými z Nebes. Jsou to úžasné dary od Boha a andělů, s nimiž máte něco podniknout. Říkají mi, že jste tyto nápady už možná dostali někdy dříve, ale smetli jste je ze stolu, protože jste netušili, jak byste jich mohli dosáhnout. Nevěděli jste, jak byste ten nápad mohli zrealizovat. Andělé říkají, že ho možná ani nemáte realizovat vy, ale máte se o něj podělit s někým druhým, kdo to udělat může. Je to týmový efekt, nemusíte všechno dělat sami.
Rovněž mi říkají, že tento týden je pro nás příležitost, jak se na své situace podívat jinak. Podívejte se tedy na situace, jimiž si momentálně procházíte, a zeptejte se sami sebe: "Jak bych k tomu mohl/a přistoupit jinak? Jak jinak bych se na to mohl/a podívat? Co andělé chtějí, abych vyzkoušel/a?" Ano? Tato květina nám říká, že se máme dívat až za omezení. "Normální" přístup a "normální" metody nebudou tento týden fungovat. Máme udělat něco jiného, abychom jakékoli potíže překonali. Využijte tedy tu úžasnou tvořivost, kterou máte, svou schopnost podívat na svět jiným způsobem, jako svou výhodu, a pak přijměte všechna ta požehnání, která si zasloužíte a která k vám přijdou.

Tento týden se tedy zdá poněkud zajímavý. Vyzývá nás k tomu, abychom se podívali sami do sebe a zeptali se: "Co skutečně cítím? Jak cítím, že bych toto mohl/a překonat? Jaké je nejlepší řešení pro tuto konkrétní záležitost?" Může to být něco jiného, než co jste si zprvu mysleli, takže opravdu naslouchejte své intuici a důvěřujte jí.

Doufám, že se o sebe budete do příštího týdne hezky starat, a jako vždy pamatujte, že všechny vaše sny se mohou splnit!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=BANjlIeC1mE&
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.