sobota 27. září 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 29.9. do 5.10. 2014

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Po celém měsíci úžasného cestování, přednášení a podepisování knih, dnes mířím zpátky domů do Sydney. Pojďme se společně podívat na to, jaké vedení pro nás mají naši andělé pro tento týden. Tentokrát vytáhneme tři karty.

Jako první tady máme kartu srdíček s názvem Citové léčení. Tato karta nám říká, že v průběhu posledního měsíce zažíváte mnoho všelijakých emocí, které vypluly na povrch. Možná došlo k různým interakcím mezi vámi a druhými lidmi, které jste nečekali. A všechna tato energie nyní začala opět vybublávat na povrch, a místo toho, abyste ji potlačili, to využijte jako příležitost se od ní očistit. Pamatujte, že i když zažijete něco bolestivého, neděje se to proto, že byste se k tomu upsali. Nikdo z nás, v celé historii lidstva, se pro svůj život neupsal k negativitě a bolesti. Tato karta vypovídá o tom, že jste v průběhu minulých týdnů prožili nějakou citovou bolest, která vyvstala na povrch, abyste ji vyléčili a mohli se tak vrátit zpátky na svou cestu. Pokud cítíme bolest, znamená to, že něco není v pořádku a že je třeba, abychom to napravili.

Další kartou je Buďte svým skutečným já. Pro nás to znamená, že je důležité přijmout svoji individualitu a dovolit si být rozdílní, být unikátní! Protože právě tak jsme byli stvořeni! Jak víte, cestoval jsem teď hodně s Doreen Virtue, Michaelem Virtuem, Radleighem Valentinem a navštívili jsme takto hodně akcí společně a žádný z nás nehovořil k lidem stejně. Já jsem nehovořil tak jako oni a ani oni nehovořili tak jako já. A ani neexistuje důvod, proč bychom se měli snažit jeden druhého kopírovat. To by k ničemu nebylo, nikdo by z toho nic neměl. Když tedy přednáším já, přednáším jinak než třeba Doreen. Doreen přednáší jinak než Radleigh. Radleigh zase přednáší jinak než Michael. Všichni máme rozdílné způsoby, jak věci vysvětlovat. Protože právě to Vesmír potřebuje! Nepotřebuje, abychom se všichni snažili všechno dělat jako ostatní, abychom zapadli. A tak se prosím ani vy nesnažte zapadat, když je vaším posláním vystoupit z řady. Dovolte si být SEBOU.

Nakonec tu máme jednu z mých nejoblíbenějších květin - bílou růži, která je o Očištění. Potvrzuje, že se uzdravujeme z prožitých problémů, zbavujeme se citové bolesti, zranění srdce, stresu... Všechno to nechte jít! Propusťte tu negativitu! Bílá růže nám pomůže navrátit se zpět do stavu míru.

Čeká nás vskutku velký týden. Bude to týden, kdy zřejmě vyvstanou na povrch nějaké emoce, jimž se budete muset postavit čelem. Nedovolte však, aby to ovlivnilo to, kým jste! Zůstaňte vůči sobě pravdiví. A pak, další týden, až budeme povzneseni a budeme mít za sebou všechno to očišťování, bude nám mnohem lépe. Budeme se cítit lehčí a také mnohem šťastnější. 

Děkuji vám, že jste sledovali toto poselství. Těším se na vás zase příští týden. Do té doby vám posílám mnoho andělských požehnání a jako vždy: Ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=XHYqn1SOQ1s&
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.