čtvrtek 25. září 2014

Sebedůvěra


SEBEDŮVĚRA

* Integrita
* Sebevyjádření
* Hranice

* Přesvědčení


Momentálně se můžete cítit jako podivíni, protože možná druzí neoceňují nebo nepodporují vaše nápady a vyhlídky. Ve skutečnosti se můžete cítit celkově podceňováni.

Naštěstí je tu Strážný anděl Michael, aby vám pomohl zůstat uzemnění a ve svém středu, i když prožíváte těžkosti nebo nepochopení. Radí vám, abyste zůstali věrní sami sobě a pevní ve svých přesvědčeních, i když je s vámi druzí lidé ve vašem okolí nesdílejí.

Ano, vystoupit z řady a postavit se za to, čemu věříte, ve vás může vyvolávat strach, obzvláště když je to neoblíbené a předbíhá to svou dobu. Ale Michael stojí při vás a připomíná vám, že toto je součást duchovního dospívání vaší duše - pomáhá vám ignorovat většinové oblíbené názory a zůstat věrní svému srdci.

Nevyhledávejte ničí souhlas, ani o sobě nepochybujte, když se vám ho nedostane. Namísto toho vás Michael povzbuzuje k tomu, abyste se stali duchovně dospělými a upevnili si své sebevědomí tím, že budete věřit tomu, co cítíte a čemu věříte.

Neopouštějte sami sebe, jen abyste získali něčí momentální souhlas. A nebojte se stát si za svým - nakonec, právě takto se stanete skutečným vůdcem svého vlastního života.

* * *

- z karetní sady Zeptej se svých průvodců, Sonia Choquette
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.