pondělí 13. října 2014

Nenechte vnější okolnosti určovat vaše naladění

"Jedním z nejčastějších problémů na vaší cestě za štěstím je to, že necháváte své vztahy (peníze, kariéru, zdravotní stav apod.) určovat, jakou máte mít náladu a co máte vyzařovat. Když ovšem dovolujete své situaci, aby určovala, jak se máte cítit a jak máte být naladění, děláte se obětí této situace. Ve skutečnosti je to právě naopak - to VY a VAŠE NALADĚNÍ určujete, jaká bude situace a jak na vás bude nebo nebude působit. To vy sami ji svým naladěním ovlivňujete a přitahujete si tak odpovídající odezvy.

Když necháte své vztahy (nebo jiné věci) určovat a řídit vaše pocity a naladění, opakovaně si vytváříte tytéž okolnosti stále dokola. Pak je samozřejmé, že se neposunujete nikam dál, že se vám vracejí pořád tytéž problémy a získáváte dojem, že se nic k lepšímu nemění. Situace, které vidíte ve svém osobním světě, vám často zrcadlí vaše naladění, vaše myšlenky, vaše pocity a vědomá nebo i nevědomá přesvědčení. Nemyslete si, prosím, že když se to a to nedaří nebo to a to není tak, jak jste chtěli, že se PODLE TOHO musíte cítit. Je pochopitelné, že na vás jisté okolnosti působí a vzbuzují ve vás určité pocity, avšak nemusíte se jimi nechat ovládat. Své pocity můžete s láskou obejmout a láskyplně je zase propustit, abyste své srdce mohli naplnit jinými, krásnějšími pocity, jež vám budou do života přitahovat potěšitelnější okolnosti a zážitky.

Nedělejte se oběťmi. Jste silní a schopní a máte na to, abyste na své cestě za štěstím zvládli všechno, co je třeba. Neomezujte své štěstí jen na své vztahy, kariéru, peníze, zdravotní stav apod. Nenechte tyto věci, aby určovaly, jak se máte cítit a jak máte být naladění. Vaše štěstí je čistě vaše volba - není to něco, co pocítíte AŽ KDYŽ budete mít to a to, AŽ bude tamto v pořádku, nebo AŽ budete mít potvrzení, že se vše vyvíjí tak, jak jste chtěli. Když si toto uvědomíte a vědomě se rozhodnete cítit se šťastní bez ohledu na okolnosti, pak právě svým štěstím a vysokými vibracemi napomůžete urychlit pozitivní změny a vývoj vaší situace.

Sami se rozhodněte pro štěstí a vaše vztahy i další oblasti v životě se podle vašeho naladění přirozeně přetvoří."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.