neděle 2. listopadu 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 3. do 9.11. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 3. do 9.listopadu. Michael a já jsme na pár dní doma, a pak vyrážíme do Austrálie na náš úplně poslední seminář v roce 2014, po němž pak odcházím do důchodu. Jediné osobní semináře, které budou příští rok, budou na Maui a jeden také v Kalifornii v říjnu. Těším se tedy, až s vámi budu moci pracovat na mnohem hlubší úrovni v prostředí vašeho domova.
Tak jako každý týden vytáhnu náhodně tři karty z karetní sady - pro tento týden jsem zvolila jednu, s níž jsme již nějakou dobu nepracovali, a je to sada Kouzelní delfíni a mořské víly. Tyto karty mají pro mě hluboký smysl, protože já velmi miluji delfíny - a vy možná také -, a stejně tak miluji i mořské panny. Ty nám mohou pomoci odhalit naše podvědomá přesvědčení, která souvisejí s naší schopností zhmotňovat. Jsou tedy zvláštní tím, že jsou soustředěny na zhmotňování a také na Zákon přitažlivosti, tak abyste si mohli přitahovat věci na té nejvyšší a nejlepší úrovni.
Nejprve se tedy nad kartami pomodlím a požádám o požehnání a poselství pro vás a pro všechny, kdo sledují toto video. Jednu vytáhnu pro pondělí a úterý, pak jednu pro středu a čtvrtek a poslední pro konec týdne.

Pro pondělí a úterý tady máme kartu Odpusťte si. Vypovídá o tom, že si máme odpustit. Víte, každá duchovní cesta, každé duchovní učení říká, že odpuštění je klíčem ke štěstí. Je také klíčem k mentálnímu zdraví, fyzickému zdraví a k duchovnímu růstu. Často se nám však stává, že odpustíme všem těm lidem kolem nás a sobě samým odpustit zapomeneme. A někde na dně, hluboko v nás, se ozývá takový ten hlásek, který nám našeptává: "Třeba to byla moje chyba." A začneme se obviňovat. Dokonce i v psychoterapii, kterou jsem vedla u lidí, jež byli jako děti tragicky zneužíváni, docházíme po měsících terapie ke zjištění, že se někde hluboko v sobě dosud obviňují za to, co se jim stalo, i když to tak nebylo. Ale ten pocit v sobě měli, a tak bylo nutné ho propustit a vyléčit. Tento týden jsme vedeni k tomutéž. Začněme ho tím. Udělejme to teď hned.

"Drahé Vyšší Já, drahé vnitřní dítě, mé drahé já, odpouštím vám za vše, co si myslím, že jste udělali nebo neudělali. Propouštím nyní všechnu hanbu, všechny pocity viny nebo trapnosti, a také lítosti." Zhluboka se nadechněme... "Žádám nyní archanděla Michaela, aby přerušil všechna má pouta ke strachu ve vztahu k sobě samé/mu." (výdech) "Nyní to všechno uvolňuji a propouštím, výměnou za to, co si skutečně přeji, a to je mír a schopnost milovat sebe sama stejně tak, jako mě miluje Bůh."

To je pro nás všechny. Odpuštění sobě samým. A to s vědomím, že jste Božským dokonalým a posvátným dítětem, které je milováno bez podmínek, i když samozřejmě všichni děláme chyby. Ale učíme se z nich a rozvíjíme se.

Pro střed týdne... No, podívejte, co se stane, jakmile propustíte všechny ty tíživé pocity viny, které nám - jak andělé říkají - přistřihují křídla. Je tu karta Alchymie. Když se zbavíte pocitů viny, dostane se vám úžasných výsledků a budete mít magický dotek, kdy vše, čeho se dotknete, se promění ve zlato! Během středu týdne si tedy dávejte obzvlášť pozor na své myšlenky. Pamatujte, že listopad je jedenáctým měsícem, a číslo 11 v Andělských číslech znamená: Pozorně si vybírejte své myšlenky, neboť právě vaše myšlenky vytvářejí vaši realitu. A vy přece určitě chcete zhmotňovat a přitahovat věci na té nejvyšší a nejpozitivnější úrovni.
Andělé mi také dodávají, že si máte dávat pozor na to, s kým se v této době stýkáte, hlavně tento měsíc. Obklopujte se skutečně pozitivními lidmi, pozitivními a jemnými podmínkami, a také pouze pozitivními a jemnými médii. Opravdu se oprostěte od všeho, co je škodlivé a negativní. Vyživujte svou duši, svou mysl i svá přesvědčení výhradně pozitivní stravou :)
Tento týden tedy pozorně sledujte, co si přejete, protože to, co si přejete, k vám následně i přijde, a tak ať jsou to věci, které skutečně chcete. A prosím, neshazujte to. Nemluvte sarkasticky. Protože Vesmír vás poslouchá.

A pak.. ooo, to je tak nádherné! Když se dostaneme k víkendu, vychází nám tu karta Partner duše. Tato karta byla v zamíchaném balíčku úplně nahoře a jako by volala "Vyber mě! Vyber mě!" A tak jsem ji samozřejmě vybrala. Toto je poselství pro naše nezadané přátele. Udržujte si otevřenou mysl i otevřené oči, protože ten pravý nebo ta pravá se mohou objevit! A andělé mi k tomu ještě říkají, abych vám sdělila, že tato výjimečná osoba může být i jiná, než je váš obvyklý "typ". Mějte tedy otevřenou mysl, protože tato osoba ve vás nemusí nutně vyvolat hned vzrušení a bušení srdce. Někdy může být takové vzrušení i nebezpečné a stáhne vás na špatnou cestu. Může to být někdo, kdo není úplně váš typ, ale kdo má tu duši, jakou jste si přáli. Určitě přece chcete duši, která k vám bude přistupovat jako k pokladu, někoho, kdo vás opravdu chce. Nechcete někoho, koho musíte uhánět. Chcete někoho, kdo k vám bude mít respekt a úctu a chovat k vám lásku. Takový je váš partner duše.
Také mi říkají, že ti z vás, kteří máte vztah, zažijete zvýšenou romantiku a že se znovu zamilujete. Máme tu tedy mnoho nádherné lásky, i Božské lásky. Také to souvisí s vaším nejdůležitějším duchovním vztahem, který máte sami se sebou - protože jste si dopřáli důležité léčení a měli se sebou soucit! Mít se sebou soucit znamená být si vědomi toho, že děláte vždy to nejlepší, co dokážete. I když děláte chyby. I já dělám chyby. Všichni je děláme. Ale v takových chvílích si raději afirmujte, že děláte to nejlepší, co dokážete, s informacemi, které v té chvíli máte. Dnes jste už jiný člověk, a tak byste si zvolili jinak.

Tento týden tedy berte vše zlehka. Žádný perfekcionismus! Uvolněte se. A vězte, že jste úžasní! Já, Bůh i Ježíš, andělé, a i můj malý pejsek tady, vás všechny milujeme takové, jací jste. 

Posílám vám mnoho a mnoho modliteb na tento týden, mnoho lásky, a vím, že to bude krásný týden plný vnitřní práce. A díky ní se vám začnou dít kouzla! Zvládnete to! Andělská požehnání pro vás, mí přátelé! A prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pMSnyWFM9pc
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.