neděle 9. listopadu 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 10. do 16.11. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 10. do 16.listopadu. Jsme nyní v Austrálii, jak můžete vidět podle klokánků, které tu máme jako plyšáčky. Protože jsme na cestách, máme s sebou naši příruční sadu karet Andělské tarotové karty. S jejich pomocí vytáhneme tři karty pro vás i pro všechny, kteří sledují tento výklad. Nad kartami se pomodlíme a požádáme Boha, aby nám všem dal poselství ohledně toho, co můžeme očekávat, a vedení ohledně toho. Všechno je to o záměru. Naším záměrem je, aby každý, kdo sleduje tento výklad, obdržel požehnání. Jednu vytáhnu pro pondělí a úterý... Vybírám hlavně karty, které vyskakují z balíčku :) Je to zákon rezonance... karta, která má vyjít, vždy vyjde, a to platí pro každého. "Andělé, prosím, ukažte nám, jaký bude následující týden." Tak, pojďme se na to podívat.

Pro pondělí a úterý zde máme Šestku Vzduchu. Věci se zlepšují! Pokud jste prožívali nějaké těžší období, tento týden začne lépe. Vypadá to, že jste se něčeho pustili, a tím se hodně povznesli. Přestali jste se snažit vyvíjet nátlak na to, aby se udály některé věci, nebo aby se věci, které jste neměli pod kontrolou, děly určitým způsobem. Potřebujeme se toho pustit. Možná jste to udělali i příhodně během posledního úplňku :) Každopádně to pomohlo a věci se nyní zlepšují. Jedná se o konec složité situace a to nejhorší je za vámi. Děkujeme ti, Bože! Týden nám tedy začíná dobrými zprávami, optimismem, vírou a nadějí - to všechno nám pomáhá.

Dostáváme se ke středu týdne a tady máme kartu Král Ohně. Tato karta říká, se hlavním poselstvím pro vás je soustředit se. Soustředit se, soustředit se, soustředit se! - a to na své priority. Kdy místo toho, abyste o něčem jen snili nebo chtěli, aby se něco stalo, tak to sami uskutečníte. Budete na tom pracovat, procvičovat, soustředíte se a budete využívat všechny ty prostředky, které jako duchovní osoby máte k dispozici ke zhmotňování, kterými soustředíte tu nejvyšší a nejlepší pozitivní energii na své cíle, díky čemuž si přitáhnete a vytvoříte ten nejlepší výsledek.
Také to znamená, že se nyní bude silně řešit komunikace. Týká se to komunikovat se svým Vyšším Já, dát vědět Vesmíru, hovořit k Bohu, modlit se, hovořit s anděly... zkrátka komunikace od srdce k srdci. Je třeba být k sobě upřímní ohledně toho, co opravdu cítíme. Tento týden tedy uděláme pokrok.

A když se podíváme na víkend... koukněte na to - máme tady Desítku Vody - přijde léčení v rodině. Znamená to harmonický rodinný víkend. Vypadá to, že jste možná v předchozích dnech trochu upustili od své práce, což je ve skutečnosti tajemstvím pracovního úspěchu - prostě poodstoupit, nechat to plynout a mít tuto pracovní oblast vyváženou osobním časem, který si věnujete. Když trávíte čas se svou rodinou, vyživuje to vaše srdce, vaši duši, a velmi úzce to souvisí s vašimi pozitivními myšlenkami. I když jste možná měli v minulosti v rámci rodiny těžké časy, můžete stále očekávat to nejlepší. Nezáleží na tom, kolik času s rodinou strávíte, ale na kvalitě tohoto stráveného času.
Tato karta také znamená, že ve vaší rodině a obecně ve vztazích nyní budujete důvěru. Cítím, že jejich srdce jsou stejně tak zraněná jako vaše, kvůli problémům, které jste mezi sebou v rodině měli, a je načase to vyléčit. Vy jste těmi, kdo vystoupí a kdo věci pozvedne a přiměje k pozitivnímu směru. Také mi ještě říkají, že vzhledem k tomu, že se to týká léčení vašich rodinných záležitostí z dětství, co se vám vybaví jako první, když se vás zeptám na problémy z dětství? Co vám to říká? Který problém z dětství vám jako první přijde na mysl?

Pojďme nyní zavolat na pomoc Boha a archanděla Michaela, aby nám pomohli se nad to povznést a vzít to jako požehnání, jako něco, co nám pomohlo stát se silnějšími. Nadechněme se... pociťme tu energii... ten povznes... Jste velmi silní! Všechno, čím jste si dosud prošli, vám pomohlo stát se těmi, kým jste dnes! Všechno, co jste zažili, vás naučilo nádherné lekce! Učinilo vás to silnějšími, moudřejšími, a je to také něco, co můžete učit druhé, když jste se to naučili vy sami. Pojďme tedy vzdát díky za to, kdo jste... kdo jsme my všichni. A že můžeme tuto sílu využívat ku prospěchu nás všech. 

Jaký silný týden! Pojďme se společně soustředit na to, co je pozitivní, a na naše priority, užívejme si sebe samých a udržujme se také v rovnováze. 

Z Austrálie vám posílám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=8PnCmLuEjJg&feature=youtu.be
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.