úterý 11. listopadu 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 10. do 16.11. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Vím, že jsem se tento týden trochu zpozdil, omlouvám se, ale než jsem se vydal do Melbourne, YouTube dělalo problémy, a tak to nešlo nahrát dříve. Mám tu nachystané své karty Květové terapie, skrze něž se zeptáme andělů, co pro nás na tento týden mají. Andělé nám kromě toho ale vzkazují - a přidával jsem to i na facebook minulý týden, je to důležitá lekce, kterou jsem se musel naučit i já sám, když jsem započal svou duchovní cestu, a je to trošku těžší tomu porozumět. A to je skutečnost, že pomoci můžeme pouze těm, kteří sami chtějí, abychom jim pomohli. Já vím, je to jedna z těch malých příšerností, které prostě musíme přijmout, ale zkrátka cesta každého člověka záleží pouze na něm a je velmi individuální. A i když můžeme s lidmi sdílet své nápady a dávat jim rady, někdy je prostě nechtějí slyšet. Andělé vám toto tedy chtěli sdělit, abyste se necítili zbytečně frustrovaní kvůli jiným lidem. Když jim řeknete desetkrát to samé a oni to stejně neudělají, možná je načase je nechat, aby na to přišli sami. Dejte jim najevo, že kdyby radu chtěli, že tu pro ně jste. Jediné, co bude třeba, aby udělali, je zavolat a říct si o to, a vy jim pomůžete. Někdy prostě musíme udělat krůček zpátky, aby tito lidé začali vnímat svůj vlastní vnitřní hlas. Aby sami začali rozumět tomu, o čem to všechno je. Pokud tedy chcete někomu pomoci, pošleme mu modlitby, pošleme mu léčení, ale zároveň jim umožněme, aby šli po své vlastní cestě svým vlastním způsobem. Je to těžké, ale andělé to tento týden hodně zdůrazňují. Raději se tedy zaměřte na to, abyste se starali sami o sebe, než abyste soustřeďovali všechnu svoji pozornost na druhé lidi, kteří se k vám otáčí zády. 

Pojďme se nyní podívat, co nám chtějí říci naše karty Květové terapie. Určitě to bude pěkné a pozitivní. Tento týden se potřebujeme trochu povznést. Karty tedy zamíchám a zeptám se, jaké vedení potřebujeme pro tento týden. A bude to tato karta.

Je to karta Očistěte svou energii, s africkou fialkou. To je velmi zajímavé. Tento týden je o propouštění minulosti. Je třeba se očistit ode všech starých energií a starých pout, které nás držely zpátky. K tomu mám pro vás skvělý tip - vytiskněte si obrázek africké fialky, vložte si ho pod povlečení svého polštáře, a zatímco budete spát, energie této květiny bude absorbovat a odebírat z vás všechny nízké energie, které jste za uplynulý den nasbírali. Je také výborné, když máte živé africké fialky na těch místech svého domova, kde je nejvíce pohybu, např. v jídelně, kam hodně lidí u vás doma vchází a zase odtamtud odchází. Africká fialka totiž přeměňuje všechny nižší energie v mír, lásku a radost. TO pro sebe chceme, ne to ostatní!
Tento týden nám tedy africká fialka pomáhá očistit naši energii a zbavit se pout naší minulosti, abychom mohli být povznesení a šťastní. Pokud tedy v úvodu týdne pocítíte, že se vás některé věci pokoušejí "dostat", nezapomeňte poprosit africkou fialku o pomoc. Můžete také meditovat nad jejím obrázkem. Tato květina je spojena s archandělem Michaelem, který nám pomáhá oprostit se od strachu a negativity. Také je spojena s archandělem Rafaelem, naším andělem léčení. A rovněž s archandělem Metatronem, který nám pomáhá udržet v rovnováze náš čakrový systém, také naši energii a rovněž vyrovat práci, odpočinek a hru. Mnozí z nás to tento týden budou potřebovat ;) Pracujme tedy s africkou fialkou. Prosím, až shlédnete toto video, najděte si její fotku, vytiskněte si ji a mějte prospěch z jejího léčení. Pomůže vám učinit tento týden mnohem schůdnějším.

Posílám vám mnoho andělů, mnoho květinových požehnání, a budu se těšit zase příští týden. Dobře se o sebe starejte a jako vždy - ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/IrHlNaPzMJs
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.