neděle 30. listopadu 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 1. do 7.12. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše duchovní vedení pro následující týden. Mám tu s sebou své důvěryhodné vykládací karty Květové terapie, a tak je zamíchám a vytáhnu pro tento týden jednu kartu, abychom se podívali, co nám chtějí andělé na tento čas sdělit.

A máme tady kartu strelicie s názvem Komunikujte se svými anděly. Ta říká, že přijímáte Božské vedení, že dostáváte poselství z Nebes. A tento týden je pro nás důležité se o tato poselství dělit. Takže ne je pouze přijímat, ale také sebrat odvahu, víru a důvěru, abychom se o ně podělili s někým jiným. Dá se to udělat mnohými způsoby. Svět, v němž nyní žijeme, je skvělým místem pro sdílení duchovní moudrosti a poselství. Je-li to pro vaše milované blízké nebo pro drahé přátele, můžete jim to jemně sdělit, aniž byste přitom museli říkat, že to máte od andělů. Prostě jim něco jemně připomenete, jemně je postrčíte správným směrem. Další věc, kterou mám na sociálních sítích rád, a ano, vím, že existuje mnoho lidí, kterým se tyto sítě nelíbí, je ta, že se skrze ni můžeme nejsnáze spojit s podobně naladěnými dušemi, a to každý jediný den. Můžete dělat totéž, co teď dělám já - spojovat se s lidmi, které jsem zatím neměl tu čest poznat osobně. A i vy můžete sdílet své duchovní vedení, poselství, myšlenku nebo inspiraci se zbytkem světa, který vás poslouchá.
Andělé mi řekli, že mnozí léčitelé, učitelé a duchovní média jsou mnohdy sklíčení, protože lidé, jimž se věnovali, nebyli na tuto pomoc připraveni. A přejí si pro vás to nejlepší publikum, s nímž byste své vedení a poselství mohli sdílet. Touto kartou vám říkají, že jste na správné cestě k těmto lidem, když jste napojeni na své strážné anděly, kteří jsou stále s vámi a komunikují s vámi. Nápad nebo myšlenka, které vám problesknou hlavou, nebo fyzický pocit, který najednou ucítíte, to všechno je vedení od vašich andělů. Věřte tomu! Vězte, že je to skutečné! A mějte odvahu to také říct. Ať už se jedná o sdílení na sociálních médiích nebo o jemné popostrčení blízkého přítele, mějte tu odvahu a vězte, že opravdu přijímáte skutečné Božské vedení. 

Doufám, že se vám týden vydaří a brzy se zase uvidíme. Do té doby pamatujte, že každý váš se může splnit!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=7uVeq8VtPTk&feature=youtu.be
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.