neděle 21. prosince 2014

Přitahujete k sobě věci a lidi podobných vibrací, jaké máte vy

Vše ve vašem vesmíru má nějaké vibrace. Stupeň vašich vibrací určuje, jaké lidi, události, okolnosti nebo předměty si k sobě přitáhnete. Milovat ostatní je tedy skutečně dar vám samotným, protože svou láskou zvýšíte své vibrace, díky kterým si budete do svého života přitahovat hodnotnější podmínky.
Možná se někdy cítíte být spravedlivější nebo lepší než vaši blízcí nebo lidé kolem vás. Nemyslíte si, že váš duchovní růst z vás dělá lepšího člověka? Vyšší já všech lidí jsou si rovna, ačkoliv různí lidé dokáží projevovat své vyšší já ve svém pozemském životě různě. Možná si říkáte: "Můj partner/partnerka nemedituje, ani nejí tak zdravě jako já. Není tak láskyplný/á, vyrovnaný/á, stálý/á nebo nemá tak jasno, jako já. A proto není na tak vysoké úrovni jako já."
Uvědomte si, že jste se svými blízkým právě proto, že vaše vibrace jsou na podobné úrovni.

Přitahujete si přátele a milované lidi, jejichž duchovní vývoj a lekce se podobají vašim. Najdete oblasti, kde budou vaši milovaní rozvinutější, a oblasti, kde budete zkušenější zase vy. Možná zvýšíte své vibrace tak, že už nebudete na stejné úrovni rozvoje, a v tom případě od sebe pravděpodobně odejdete. Ale zatím, dokud jste s těmito lidmi, dívejte se na ně i na sebe jako na stejně vyspělé, i když nedělají to, o čem vy si myslíte, že by duchovně rozvinutí lidé měli dělat. Když se cítíte nadřazeně nebo si myslíte, že máte větší pravdu, stahujete svou energii, zavíráte své srdce a snižujete si vibrace. Totéž se děje, když podceňujete sami sebe.

Zvýšené vibrace mění váš vztah k sobě samým i ke všemu, co vás obklopuje. Vaše vibrace k vám přitáhly věci, které máte. Jakmile je zvýšíte, budete některé ze svých stávajících věcí možná prodávat, nebo něco prostě ztratíte, nebo si koupíte něco nového. Podíváte se třeba do skříně a uvědomíte si, že mnohé z toho, co máte, se vám už nechce nosit a že si chcete nakoupit nové šaty. Možná se přestěhujete do jiného domu nebo města.
Vaše zvýšené vibrace také změní vaši osobní image. Jelikož změníte svou identitu, můžete ztrácet to, co symbolizovalo staré součásti vaší osobnosti. Ztratíte-li například svou peněženku, opouštíte možná svou identitu symbolizovanou věcmi, které v ní nosili - kreditními kartami, občanským průkazem a podobně.

Můžete také projít obdobím, kdy se vám všechno "sesype". Zejména elektrické přístroje jsou citlivé na změny vašich vibrací, neboť úroveň vašich vibrací ovlivňuje vaše elektromagnetické energetické pole. Může se vám pokazit najednou i několik elektrických spotřebičů. Pomozte si tím, že navážete ke všem svým předmětům nový vztah. Prostě si představte, jak se s nimi spojujete stejným způsobem, jako to děláváme s čerstvě koupenými věcmi. Hrajte si s nimi, obdivujte je nebo s nimi zacházejte s láskou. Můžete vejít do místnosti a představit si, že vysíláte linie světla ke všem svým věcem, že se s nimi znovu spojujete na nové, vyšší úrovni, které jste teď v sobě dosáhli.

* * *

- z knihy Duchovní růst, Sanaya Roman

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.