pátek 23. ledna 2015

Jste hodni lásky

"Milujte toho, kým jste, neboť jste byli stvořeni dokonale. Všechno na vašem skutečném já je nádherné."

Vytažení této karty může mít mnoho různých vysvětlení. Možná jste měli nějaké problémy ve vztazích, protože jste se snažili být někým jiným. Stali jste se falešným obrázkem, o němž jste věřili, že ho druzí lidé budou milovat. Andělé říkají, že jediný člověk, kterého mohou druzí skutečně milovat, je vaše pravé já. Buďte sami sebou!

Máte-li již láskyplný vztah, pak vzroste vaše vzájemná důvěra a romance. Vaše duševní partnerské spojení se posune na další úroveň. Užívejte si tento blažený prožitek, neboť vaše schopnost lásky roste.

Pokud si romantického partnera hledáte, kamélie vás ujišťuje, že naleznete dokonalé spojení. Nejprve však musíte uznat toho, kým skutečně jste. Dopřejte si také čas na zvážení svých zásadních přesvědčení a hodnot. Pak si sepište seznam vlastností, které by se vám na partnerovi líbily. Pro posílení této energie napište tento seznam na fotografii kvetoucí kamélie. Pak můžete seznam případně bezpečně spálit, obklopit krystaly, nebo si ho vložit pod polštář. Každá tato metoda vyšle energii do vesmíru, tak aby vám andělé mohli doručit vaše dokonalé spojení.

DODATEČNÉ VÝZNAMY:
* Váš partner duše je již blízko.
* Sundejte si masku, kterou ukazujete světu.
* Přijímejte lásku.

* * *

- z karetní sady Flower Therapy Oracle Cards, Doreen Virtue a Robert Reeves


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.