pondělí 19. ledna 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 19. do 25.1. 2015

Zdravím vás a děkuji vám, že jste se ke mně připojili na duchovní vedení pro tento týden. Nyní jsme uprostřed ledna. První měsíc roku 2015 se nám pomalu chýlí ke konci! A mně se moc líbí jeho nová energie, kterou přináší nám všem! Je tak motivující, pečující a já cítím, že tento rok nás ohromně posilní! Pojďme se tedy zeptat andělů a karet Květové terapie, co nás tento týden čeká. Prosím anděly, aby nám pomohli se vším, co budeme tento týden potřebovat, abychom si mohli promluvit o všem, co budeme tento týden potřebovat vědět. Tak, a sejmu kartu z vrchu balíčku.
Teď, ještě než ji otočím a podíváme se na ni, chtěl bych připomenout, že tento rok je opravdu vzrušující a posilující čas a jedna z věcí, které mi andělé vytrvale připomínají během jeho začátku, je ta, že bez ohledu na to, jak jsme věci dělali dříve, bez ohledu na to, co jsme v minulých letech udělali, v této nové energii roku 2015 nemusejí původně úspěšné metody fungovat. A tak i když vám některé metody fungovaly opakovaně v předchozích letech, nyní začneme tyto metody měnit. A je to pozitivní změna! Je to vzrušující změna! Ať se to týká vašeho podnikání, vašich vztahů, nebo financí, vždy jste se s nimi vypořádávali jedním určitým způsobem. Andělé nás vyzývají k tomu, abychom to trochu změnili. A to k lepšímu! Nechci, abyste si mysleli, že na nás andělé chystají nějaké triky. Protože naši andělé nás milují! Jsou to bytosti z čistého světla a lásky, které nám pomáhají, které nás tlačí kupředu a které chtějí, abychom pouze uspěli. A v této nové energii roku 2015 chtějí, abychom byli úspěšní ještě více. A tak všechny ty sny, které jste potlačovali, všechny projekty, které jste odkládali, je nyní načase uvést do akce! OK? :)

Pojďme se teď podívat na kartu, která nám tu vyšla. Je to Rodinná harmonie. Je to karta chryzantémy a vypovídá o tom, že se kvůli svým milovaným nemáme vzdávat své síly, své radosti a svého štěstí. Často hovořím s lidmi a ti mi vykládají, že až bude v pořádku rodina, až bude v pořádku podnikání, až budou v pořádku jejich finance, až budou v pořádku jejich vztahy, tak PAK se budou starat sami o sebe. Tato karta vypovídá o tom, že vy sami jste tím nejdůležitějším prvkem v této rovnováze. A že kvůli všem těmto věcem často nejste na 100% sami sebou, tak jak jste byli stvořeni. Když nejste sami sebou, pak ta dynamika nebude dobře fungovat, protože veškeré dění postrádá VÁS. A tak vedení, které nám andělé dávají pro tento týden, je BÝT SVÝM SKUTEČNÝM JÁ a VZÍT SI ZPÁTKY SVOU SÍLU A SVÉ ŠTĚSTÍ. Ano? Nenechte si to druhými lidmi brát! Zasloužíte si být šťastní! Zasloužíte si být milovaní! Zasloužíte si být bohatí a zdraví! To všechno si zasloužíte! A já vím, že rok 2015 nám všem pomůže dostat se ještě blíž ke všem těmto cílům, které máme!
Andělé chtějí, abychom tento týden pamatovali na to, že jsme důležití. Že i na nás záleží. A že to, jací jsme, má svůj Božský důvod. Není třeba to soudit ani měnit. Jen je třeba tomu důvěřovat. Důvěřovat tomu, že právě teď jste přesně takoví, jací být máte. A tato silná osoba má nyní vyjít ven a začít vykonávat úžasné věci!

Je to tedy opravdu silný rok a také silný týden. Chci vám poslat mnoho a mnoho andělských požehnání a znovu vám poděkovat za vlastně úplně první týdenní duchovní vedení, které jsem v roce 2015 udělal. Věřte svému vedení a nechte se jím vést. Naši andělé nás budou celou dobu podporovat. Do příště se o sebe opravdu dobře starejte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.