pondělí 12. ledna 2015

Věřte, že vaše spřízněná duše existuje a objeví se

Poté, co jste si magneticky přitahovali spřízněnou duši, v sobě budete chtít objevit všechna přesvědčení, která vám brání, abyste si tohoto člověka mohli do svého života přitáhnout. Přesvědčení jsou závěry, které jste si udělali o povaze reality. Mohou rušit práci magnetismu vycházejícího ze srdce, a nebo naopak váš magnetismus posílí a pomohou vám si svoji spřízněnou duši přitáhnout.

Uvolněte jakékoli negativní přístupy, které jste si v sobě vytvořili, typu: „Není kolem mne nikdo, kdo by byl na stejné úrovni jako já a zajímal se o podobné věci,“ nebo „Je těžké potkat nové lidi.“ Pokud už nějakou dobu pracujete na tom, abyset si do života přitáhli životního partnera, a ještě se vám to nepodařilo, pusťte všechna svá přesvědčení, že najít lásku je těžké, že jí nejste hodni nebo že žádný svobodný muž či žena už kolem vás není. Nemáte v sobě náhodou přesvědčení, která by říkala, že spřízněná duše neexistuje?
Pracujte s těmito omezujícími přesvědčeními, abyste je změnili. Řekněte si, že existují duše, které jsou rozvinuté tak jako vy, že potkat spřízněnou duši je snadné, a podobně. Zachyťte každou negativní myšlenku říkající, proč nemůžete potkat nebo si přitáhnout spřízněnou duši, a změňte ji v pozitivní afirmaci o tom, proč můžete a budete mít vztah s někým, s kým jste sladěni v rovině duší.

Když se otevřete lásce ze všech zdrojů, budete lépe připraveni na milující duchovní vztah a váš magnetismus, který vám partnera přitáhne, bude silnější. Přijímejte do svého života více lásky, než jste si kdy dovolili. Procvičujte si přijímání lásky odevšud – od přátel, zvířátek, dětí a všech, kdo se objeví ve vašem životě. Dovolte lidem, aby vás milovali. Když se naučíte přijímat lásku, budete mít silnější magnetismus, který vám vašeho partnera přitáhne.

* * *

- z knihy Láska duše, Sanaya Roman


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.