pondělí 9. února 2015

Energie čaker a síla přitažlivosti

Slovo čakra pochází ze sanskrtu a znamená doslova kolo nebo kruh. Čakry jsou jemnohmotná energetická centra, dá se říct smyslové orgány naší duše. Leží na hranici mezi fyzickým tělem a jemnohmotným tělem, které ho obklopuje. Představují určitou bránu pro energie, které pronikají zvenku do naší aury, nebo naopak vyzařují z nás ven. Existuje inteligence, určité vědomí, které uspořádá vibrující vlny světla tak, že je spojí do čaker a tak je zahustí, že ti lidé, kteří vidí auru, je vnímají jako barvy.

Máme spoustu takových energetických bran, ale ty nejdůležitější jsou hlavní čakry, kterých je sedm a nacházejí se podél vertikální osy těla. Můžeme si čakru představit jako maličkou, rychle se točící vrtuli sportovního letadélka. Čím rychleji se točí, tím méně vnímáme jednotlivé lopatky vrtule, které postupně vypadají, jako by byly průhledné. Správně fungující čakra se točí ve směru hodinových ručiček. Nasává do sebe energie, transformuje je, a hned je předává dál na patřičná místa v organizmu. Jestliže je čakra blokovaná, je tok energie v lidském těle omezený. Čakra pak nemůže žádné energie přijímat, odpuzuje je.

Potlačené emoce blokují odpovídající čakry, což má za následek, že se čakry ucpou a pozvolna změní i tvar. Točí se nepravidelně nebo nesprávným směrem (proti směru hodinových ručiček). Energie uniká z těla a je narušena látková výměna. V takovém případě hovoříme o uzavřené čakře, nebo také o čakře, která nemůže přijímat energie zvenčí. Podle toho, která čakra je postižená, dochází ke specifickým problémům.

* * *

1. První čakra - kořenová čakra
Nemohu najít muže. Když už nějakého najdu, tak nemá peníze.
Energetické světelné vlny, které vysílá první čakra na dolním konci páteře, vnímáme jako červené. S touto čakrou jsou spojena následující témata: Kariéra, finance, domov, rodina a materiální zabezpečení.
Pokud čakra vysílá jen malé množství energie, je-li tedy první čakra blokovaná, může to znamenat, že do života takového člověka se přitahuje jen málo peněz. Strach, že mě nebude nikdo milovat nebo že mě někdo opustí, málo důvěry a málo průraznosti, to jsou vlastnosti, které často odpovídají za blokádu první čakry.
Předpokladem toho, aby se do našeho života přitáhl vůbec nějaký partner, natož pak partner, který nemá finanční těžkosti, je to, aby energie protékaly bez překážek první čakrou a vysílané signály musí být jasné a pozitivní. K tomu náleží samozřejmě i uzdravení toho, co je příčinou blokády, uzdravení emoční.
Pokud vás v první řadě zajímá materiální jistota, budete vysílat z pročištěné čakry odpovídající zesílené signály a nakonec navážete vztah s odpovídajícím partnerem. Co se týká energetického pročištění a harmonizace této čakry, můžete poprosit o pomoc archanděla Sandalfona.

2. Druhá čakra - křížová čakra
Můj nový přítel je alkoholik, stejně jako ten předchozí.
Druhá čakra leží asi dva centimetry nad první čakrou pod pupkem. Vlny energie, které odtud vysíláte, jsou oranžové.
Téma, které se spojuje s touto čakrou, je závislost (na drogách, alkoholu, jídle, sexu atd.).
Pokud je tato čakra zablokovaná, máte asi problémy s různými závislostmi, a je velmi pravděpodobné, že si proto přitáhnete i závislého partnera (drogy, alkohol, jídlo, sex atd.)
Jde-li o pročištění této čakry, můžete poprosit o pomoc archanděla Gabriela a Rafaela.

3. Třetí čakra - solar plexus
Moje přítelkyně mě omezuje. Chce mě kontrolovat stejně jako to dřív dělala moje matka.
Třetí čakra leží těsně nad pupkem. Vysílaná energie je žlutá nebo zlatožlutá. Témata třetí čakry jsou: moc a kontrola.
Blokáda se projevuje jako strach před kontrolou, nebo v potřebě sám kontrolovat, a v touze po moci. Máte-li nezdravý vztah k moci a bezmocnosti, budete působit na stejně orientované lidi jako magnet.
Co se týká energetického pročištění a harmonizace této čakry, můžete poprosit o pomoc archanděla Michaela, Rafaela a Uriela.

4. Čtvrtá čakra - srdeční
Moji partneři mě vždycky zklamou a zraní.
Světelné vlny, procházející čtvrtou čakrou, jsou zelené a růžové. Toto energetické centrum leží uprostřed prsou a jde tu o téma lásky a schopnosti lásky.
Jestli si chcete přitáhnout partnera, který vás bude opravdu milovat, musíte se mít nejdřív sami rádi. Pokud si sami prominete a budete mít sami se sebou soucit, povede to k tomu, že budete přitahovat láskyplné lidi jako magnet. Pokud jde o energetické pročištění a harmonizaci této čakry, můžete poprosit o pomoc archanděly Rafaela a Chamuela.

5. Pátá čakra - krční
Můj muž mě nikdy nepustí ke slovu. Vždycky musí být všechno podle něho.
Pátá čakra je ve výšce hrdla. Vyzařuje paprsky energie, které vnímáme jako světlemodré nebo zelenomodré. Témata této čakry jsou: sebevyjádření, komunikace, schopnost říkat pravdu, požádat o pomoc a kreativita.
Pokud se v partnerském vztahu nedostanete ke slovu a možná jste už od školy ustrašení a vždycky tiší, pak je s velkou pravděpodobností zablokovaná vaše pátá čakra. Chcete-li tuto čakru aktivovat a uzdravit, požádejte o pomoc archanděly Chamuela a Zadkiela. Věnujte se uměleckým projektům nebo jiným formám sebevyjádření, které jsou v souladu s vaší vnitřní pravdou. Učte se vyjádřit vlastní přání, neboť tak budete přitahovat lidi se stejnými zájmy.

6. Šestá čakra - čelní, tzv. třetí oko
Moje nová kamarádka asi blázní. Slyší hlasy a vidí anděly.
Barva, kterou vyzařuje tato čakra, je tmavě modrá nebo indigová. Šestá čakra, která se také jmenuje Třetí oko, leží na čele mezi obočím. Témata této čakry jsou jasnovidectví a spiritualita.
Pokud se ve vašem životě objevují jasnovidní lidé, neznamená to nic jiného, než že i vy sami jste velmi spirituální lidé. Pracujte s meditacemi a vizualizacemi. Tak zmizí váš strach z tohoto tématu a vaše vrozená jasnovidnost vyplave na povrch. Poprostě archanděla Raziela, aby vám pomohl otevřít a vyčistit tuto čakru.

7. Sedmá čakra - korunní
Můj partner se nezajímá o esoteriku.
Sedmé čakře se také říká korunní a nachází se na temeni. Světlo, které z ní vychází, bývá normálně fialové, ale když se čakra otevře, vyzařuje zlatou a bílou barvu.
Sedmá čakra se otevře tehdy, když lidé dosáhnou určité úrovně vědomí, až pochopí, že jsou v jednotě s Bohem. Až budete mít toto vědomí a budete vyzařovat odpovídající světlo, zcela přirozeně si přitáhnete partnera, který si také zvolil spirituální cestu. Může to být také tak, že se váš současný partner bude vyvíjet a časem se otevře i této tématice, nebo to může znamenat, že navážete nové partnerství, které pro vás bude lepší a bude lépe odpovídat stavu vašeho vývoje.
Poproste archanděla Metatrona o pomoc při otevření, čištění a uzdravení vaší čakry i čakry vašeho partnera.

* * *

- z knihy Kvantová Andělská láska, Eva-Maria Mora


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.