pondělí 2. února 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 2. do 8.2. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Vezměme tedy karty Květové terapie a podívejme se, co nám chtějí říci. Na tento týden jsem se cítil veden k vybrání tří karet, a tak se podívejme na tu první. Každou si rozebereme podrobněji po jejich vybrání. Takže se ptám andělů na to, co potřebujeme vědět. Věřím svému vedení při výběru karet. 

První kartou pro tento týden je Rodinná harmonie. Tato karta může znamenat více věcí. Už jsme ji tady měli před pár týdny a často znamená, že se vzdáváme své vlastní síly kvůli jiným lidem. Odmítáme být šťastní, dokud nejsou šťastní všichni kolem nás. "Nemohu být šťastný/á, dokud nejsou šťastní mí přátelé nebo členové rodiny. Až budou naplněny jejich potřeby, pak se teprve soustředím na sebe." Tak to ale nefunguje. Andělé i Vesmír nám říkají, že nejprve se musíme soustředit sami na sebe. A že když se snažíme měnit své okolí, když se snažíme měnit to vnější prostředí, aby v něm byl mír a abychom pak i my mohli být klidní, nebude to nikdy fungovat. Napřed se my sami musíme umírnit ve svém nitru, sami si musíme dovolit mít šťastné, míruplné, klidné a povznášející myšlenky, a to pak právě budeme vyzařovat do okolí a právě tím budeme měnit svět kolem nás. Vaše myšlenky mohou ovlivnit vaše okolí i vaše prostředí. A tak, pokud se tento týden budete soustřeďovat na šťastné, míruplné a láskyplné myšlenky, budete schopni si přitahovat přesně to. 
Andělé také říkají, že máme být pozorní vůči znamením, která přehlížíme, kvůli čemuž nám pak uniká podstata toho, čím si vytváříme tu kterou situaci. Říkají, že si máme všímat čísel, obzvláště jedniček. Takže když se podíváte na hodiny, a tam bude 11:11, pak vám tyto jedničky říkají, že si máte dávat pozor na své myšlenky, protože občas můžete upadat do negativního smýšlení o daných situacích. Ano? Takže, soustřeďte se na sebe a chopte se vlastního štěstí.

Další kartou pro tento týden, a velice pěknou!, je Smích. Rádi se smějeme! A není nic léčivějšího než láskyplný smích. Jste-li ve skupince skvělých podobně naladěných přátel, pak se společně věcem smějete. Nesmějete se nikomu ve zlém. Je to prostě zábavná energie smíchu, která vás povznáší! Je to jako horkovzdušný balón, který se napustí a už letíte. V tomto týdnu tedy andělé chtějí, abychom se zaměřili na šíření této energie smíchu. Možná je tedy načase vytáhnout z rukávu všechny ty vtípky, které jste v nich měli schované, a podělit se o ně se svými přáteli! I když se smějete tomu, jak chabý je ten vtípek, i to se počítá! :D Když se bavíme a cítíme radost, dochází k léčení. Andělé také dodávají, že léčení v tomto týdnu budeme potřebovat, a to se děje právě prostřednictvím radosti. Takže se nezaměřujte na symptomy, bolest nebo nepohodlí, ale na radost, která všechno to negativní zažene pryč. Ano? Vypadá to tedy na léčivý týden.

A na konec tady máme kartu Vaše přání se plní. To se mi líbí! Tato karta říká, že všechno, na co se zaměřujete, všechno, do čeho vkládáte své srdce a duši, je vám každý den blíž a blíž. A tak se nevzdávejte! Nevzdávejte se svých snů, nevzdávejte se svých cílů, nevzdávejte se svých přání. Protože to všechno k vám přichází! Jen to prostě může chtít trochu času navíc, než jste čekali. Věřte však, že je to již všechno v pohybu. Bůh a andělé vyslyšeli vaše modlitby a započali mnoho změn, které jsou pro vás prospěšné. A tak věřte vedení, kterého se vám dostává. Kdykoli vás napadá, že byste mohli zkusit něco nového nebo se pohnout jiným směrem, prozkoumejte tyto možnosti a podívejte se, co by vám mohly přinést. Protože když zkusíme tyto nové věci, dostaneme nové zkušenosti a také nové výsledky! Jak se říká to staré pořekadlo: "Když budeš vždycky dělat jen to, co jsi vždycky dělal, budeš taky vždycky dostávat to, co jsi pokaždé dostal." Takže v podstatě pokud budete pořád dokola opakovat tutéž věc, budete také opakovaně dostávat tentýž výsledek. Tato karta říká, že když zkusíme něco nového, něco jiného, dostane se nám i jiné odezvy a jiného výsledku. A to může být přesně to, co právě teď potřebujete. 

Když se tedy podíváme souhrnně na všechny tři karty, tak první z nich nám říká, že si máme vzít zpátky své štěstí. Že si máme dovolit následovat své vlastní vnitřní vedení a jít kupředu. Dále máme šířit léčivou energii prostřednictvím smíchu a radosti. A poslední nám připomíná, že máme vytrvat a nevzdávat se, protože naše přání se opravdu plní! 

Jaký silný týden! Jaký zábavný a povznášející týden! Jak vidíte, máme tady už únor. Doufám, že jste měli pěkný leden, že vám pomohl a že vás také posílil. Těším se na vás zase brzy a do té doby se o sebe prosím pěkně starejte a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.