pondělí 2. března 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 2. do 8.3. 2015

Zdravím vás a děkuji vám, že jste se ke mně připojili v duchovním vedení pro tento týden. Mluvíme o týdnu od 2. do 8. března. Jo, řekl jsem právě BŘEZNA. Tento rok se opravdu žene kupředu a já doufám, že si to užíváte. Opět bych chtěl, abyste si uvědomili, že toto je rok, jaký jsme nikdy předtím neprožili, a tak bude úplně jiný. Toto je rok, který nás má posílit. Je to rok, kdy opět najdeme svůj smysl, své poslání, svůj zápal, svou vášeň a svou motivaci, abychom mohli opravdu začít jednat podle tohoto poslání, toho, proč jsme tady.
Andělé mě vedli k tomu, abych si sem přinesl jednu ze svých zpívajících mís, takže pokud chcete, vydržte na konec videa, kde vám na tuto křišťálovou mísu zahraji. Pojďme se nyní podívat, co nám chtějí květiny a andělé říci k prvnímu březnovému týdnu. Jako vždy karty zamíchám a mezitím se ptám andělů: "Co potřebujeme pro tento týden vědět? Jaké vedení, rady a doporučení nám můžete dát? 

A kartou pro tento týden je karta hrachoru s názvem Vaše přání se plní! To se mi moc líbí! Protože nám to říká, že ať jste doufali v cokoli, všechny ty sny, které jste vysílali ven do Vesmíru, se plní! Minulý týden jsme si měli dopřát čas na odpočinek a znovunabytí sil. Měli jsme si dopřát čas na to, abychom popadli dech a dobili si baterky, protože tento týden si máme opět jít za svými sny. Ano? Nezpomalujte, nedržte se zpátky. Dostanete-li příležitost udělat něco nového, ať už je to napsání článku nebo promluva k několika podobně naladěným lidem, nebo jít na nějakou akci, ať už to bude cokoli, prosím, využijte této příležitosti! Vesmír vám otevře dveře a pomůže vám, aby se to uskutečnilo. Pokud to půjde skutečně jednoduše, pokud například budete mít ty peníze na to, abyste si dopřáli dovolenou, šli na kurz apod., pokud je to pro vás snadné, prosím, udělejte. Neciťte se kvůli tomu provinile, nesuďte se za to, že to chcete. Protože možná je tím důvodem, proč máte nyní ty finance, dopravu, čas nebo cokoli jiného, právě to, abyste mohli učinit krok blíž k tomu, po čem volá vaše srdce. Prosím, neodkládejte své štěstí déle, než je třeba! Toto je čas pro vás! Je to čas na to, abyste si začali znovu užívat svůj život! Bavit se! Pracovat, pracovat, pracovat, to je nuda. Je pravda, že já miluji to, co dělám! Cítím se tak požehnán a poctěn, že mohu spolupracovat s lidmi jako jste vy každý den. Ale kdyby to bylo to jediné, co bych měl dělat, kdybychom pořád jen seděl a hodiny a hodiny každý den psal, nahrával videa nebo lekce hodiny a hodiny každý den, brzy by mi to už lezlo krkem. Právě proto je pro nás důležité dopřát si tu přestávku, čas na odpočinek, protože právě v těchto chvílích se nám rozsvítí žárovka inspirace. Je to klasika, když se díváme na jeden problém snad tisíckrát a řešení nevidíme, a pak jdeme ven na pět minut a najednou CINK! Žárovka se rozsvítí a my přijdeme na to, jak by se něčeho dalo dosáhnout. Takže tento týden, jak budeme pracovat s touto energií, nám andělé říkají, že máme využívat příležitostí a že důvodem, proč to všechno jde jako po másle, je ten, že vám to bylo sesláno z Nebes. Jste Božsky vedeni k tomu, abyste toho dosáhli.

Takže si myslím, že toto je naprosto dokonalý čas k tomu, abychom pracovali s nádhernou energií zpívající mísy, a pro tentokrát jsem byl veden k míse s vibracemi srdeční čakry. Souvisí se záležitostmi sebelásky, s dodáváním si odvahy a sebedůvěry k tomu, abychom učinili volbu a rozšířili své vzdělání, své podnikání, rozvíjet své nápady, ať se jedná o cokoli. A také jde o to, abyste se učili milovat sami sebe. Protože čím více lásky máte sami v sobě, tím více lásky máte na rozdávání.
Tak, teď tady mám svou desetipalcovou křišťálovou zpívající mísu. A tóny, které tyto mísy vydávají, jsou, jak věřím, jedním ze způsobů, jakými s námi naši andělé komunikují. Jakmile začnu hrát, chtěl bych, abyste se uvolnili, zavřeli oči a dovolili této energii, aby kolem vás proudila. Když se soustřeďujeme na srdeční čakru, soustřeďujeme se na lásku - a tedy na sebelásku, na lásku druhých lidí, a také na lásku k tomu, co děláme. Na lásku k životu. Nyní vám tedy budu pár minut hrát a vy prostě nechte tuto energii, aby vámi procházela, a pokud přitom také uslyšíte nějaký šepot ze strany vašich andělů, pak se prosím také řiďte vedením, které vám dali. Ano? Tak si to užijte :)

Chcete-li si poslechnout Robertovo hraní, klikněte na odkaz uvedený ve zdroji, spusťte první video nahoře a přetáhněte čas na 6:47

Jen to vdechujte... Proto miluji práci s nádhernými křišťálovými mísami. Když jsem teď na ni hrál, cítil jsem se úplně pohlcen jejím zvukem, který zcela otevíral mé srdeční centrum a umožňoval té nádherné léčivé energii, aby jím proudila. A tak doufám, že jste si to užili a že jste z toho měli nějaký léčivý užitek. Když se také podíváme na výklad na tento týden, dovolte si jít za svými sny. Už se nebudeme držet zpátky, ano? Přísahejme si na malíček, že půjdeme kupředu a zvládneme to. Dobře?

Moc vám děkuji, že jste se ke mně připojili k výkladu na tento týden a brzy se na vás zase budu těšit. Jako vždy vám do té doby přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.