pondělí 30. března 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 30.3. do 5.4. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Takže se přehupujeme do dubna a kromě toho budeme mít také malou velikonoční přestávku, takže se nám dostane chvíle odpočinku. 
Určitě jste si všimli, že mám na sobě obvykle jeden ze svých krystalových přívěšků. Tento konkrétně je z čirého křišťálu. Jedna z věcí, ke kterým cítím, že jsme nyní hodně silně vedeni, je práce s energiemi krystalů. Já jsem si tady do poliček jednoduše naskládal všelijaké krystaly. Třeba tady mám krásného anděla z fluoritu, pak tu mám krystal celestitu, který nám pomáhá spojovat se se svými anděly, a pak ještě krystal tzv. "andělské aury", což je drahými kovy upravený křišťál, který je velmi pěkný a třpytivý (na googlu v obrázcích se můžete podívat pod heslem "angel aura quartz" - pozn. překl. :)) a kombinuje energie křišťálu i kovů. No a tento týden, ať už máte doma velkou kolekci krystalů a nebo ne, jste vedeni k práci s energiemi krystalů, a to třeba i prostřednictvím jejich fotek! Takže si můžete dát fotku krystalu na plochu v počítači nebo mobilu a budete mít k dispozici energii krystalu. Ani nemusíte vědět, co ten krystal dělá. Ať už se vám zalíbí kterýkoli z krystalů, ať už vás bude kterýkoli z nich přitahovat, je to právě to, co teď potřebujete. Krystaly si vás najdou samy! Tak to funguje. Vždy do vašeho života přicházejí v dokonalý okamžik. 
Nyní se pojďme podívat, co nám chtějí říci naši andělé a karty Květové terapie na tento týden.

A máme tady kartu Vyrovnaná přátelství. Říká nám, že každá výměna, kterou s někým provádíme, ať už je to člen rodiny, náš drahý nebo třeba jen klient v práci, musí být založena na tom, aby energie, kterou vydáte, byla také vyvážena stejnou měrou přijímání. Pokud sledujete toto video, dost možná bych řekl, že jste duchovně naladění lidé. A jsme-li duchovně naladění lidé, pak o to raději pomáháme ostatním. Chceme dávat a chceme sloužit. To pak znamená, že dáváme tolik svého času a energie druhým, čistě proto, že to milujeme. Milujeme, když můžeme posílit druhé, vidět, jak zesílili, jak jsou šťastnější a povznesení tak, že mohou jít a dobývat svět. Ale na co přitom zapomínáme, je to, že je pro nás důležité i přijímat. A to znamená doplňovat si palivo tak, abychom mohli znovu jít a pomáhat ještě více lidem. Rovněž tím pomáháte druhým, když jim dovolujete dávat vám, protože se budou cítit stejně úžasně jako vy, když někomu pomůžete. Působí to oboustranně. Avšak jako duchovně naladění citliví lidé často zapomínáme, že je pro nás důležité i přijímat a dovolit zase někomu jinému, aby se postaral o nás. Takže když vám někdo v tomto týdnu nabídne pomoc, co uděláte? Řeknete "Ano!" Dovolte jim, aby vám pomohli a buďte jim vděčni za jejich podporu a pomoc. Vaše energie se takto zvýší a udržíte si ji. Budete se cítit vysoko naladění, pozitivní a motivovaní. A přesně to nás pak dělá tak efektivními. To pak pomáhá zase ostatním. I já doufám, že vám tímto videem předávám takovouto energii. Sdílím svou energii s vámi a když mi pak píšete své krásné komentáře, tak to zase zpětně povznáší mě. A tak můžu tuto práci dělat pořád, můžu být pořád inspirující, tak abyste se mohli na tuto energii napojit a dělat totéž. Můžete jít a pomáhat tolika lidem, které už znáte, už jen těmi informacemi, které máte. 
Když se tento týden spojíme s gerberami, budeme se také potřebovat ujistit, že náš okruh přátel a lidí v našem životě nám pomáhá k pozitivním cílům. Pokud kolem sebe máme vysávající lidi, kteří si pořád jen stěžují, lidi, kteří jsou jako závaží na našich zádech, pak je třeba dát si svolení trochu ubrat a stáhnout se. Pamatujte, že pomáhat můžeme jen těm, kteří si pomoc přejí. Je to těžké si přiznat, ale druhému člověku můžeme pomoci jen tehdy, když si sám přeje udělat změny. Pokud si to nepřeje, pak toho bohužel moc nezmůžeme. Je to jejich životní poslání, jejich cesta, je na nich, aby si to uvědomili. 

Tento týden se tedy podívejte na svá přátelství a zeptejte se sami sebe, zda vám tito lidé pomáhají, povznášejí vás a podporují. Nebo vás jejich přítomnost ve vašem životě spíše ubíjí, táhne dolů, dělá váš život těžším nebo vás zpomalují? To je důležité, protože to pak ovlivňuje celkovou dynamiku vztahu a může být dobré vztah změnit. 
Kromě toho si tento týden budeme hrát s krystaly. Také můžete jít krystaly nakupovat s přáteli. Nebo potkáte nové přátele právě v obchodě s krystaly! Buďte tento týden otevřeni věcem, které nyní přicházejí do vašeho života. Vypadá to na velké energetické probuzení, vibrace jsou opravdu velmi vysoké a možná že i díky malé velikonoční přestávce budeme moci odpočívat, uvolnit se a dopřát si nějaký čas pro sebe. Když se budete o sebe starat, budete pak schopni dávat ještě více. 

Doufám, že jste si tento výklad užili, já tedy určitě ano, a těším se na vás zase příště. A jako vždy vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.