pondělí 9. března 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 9. do 15.3. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Jak jste si asi všimli, mám dnes jiný účes než obvykle, a to proto, že jsem se cítil veden trošku experimentovat se svým vzhledem :D Takže kdoví, jestli mi to takhle zůstane nebo jestli vyzkouším něco nového. Ale i vás nyní andělé vedou k tomu, abyste začali zkoušet různé věci. Opravdu totiž cítím, že energie roku 2015 už nás pohltila a volá nás k tomu, abychom zkoušeli věci, které jsme dlouho nezkoušeli. Ať už je to tedy nový účes nebo třeba nová technika meditací, jiné stravování, jiné cvičení, zkrátka k vám tento týden přichází něco nového :)
Pojďme se tedy podívat na karty Květové terapie, co nám chtějí říct. Tentokrát vytáhnu dvě karty, i když je to neobvyklé.

Andělé říkají, že první karta, kterou vytáhnu, se bude týkat toho, co se nyní děje kolem nás. A že ta druhá pak bude vedením ohledně toho, jak můžete danou situaci zlepšit.

První kartou, která říká, co se nyní děje kolem nás, je karta vistárie s názvem Čas se rozhodnout. Kdykoli tato karta vyjde, stojíme na nějakém rozcestí a můžeme se vydat buď touto cestou a nebo tou druhou cestou. Andělé nám však nyní dávají upozornění, protože se může stát, že se na tomto rozcestí zaseknete. Nedokážete se rozhodnout pro jakoukoli cestu. Velmi často je to kvůli tomu, že máte strach, že se rozhodnete špatně. A tak vám pro tento týden andělé říkají, že se nemáte bát špatného rozhodnutí. Místo toho se prostě pohněte kupředu. Vyberte si právě teď! A pak prostě udělejte další krok. Běžte na další místo. Využijte další příležitost, která se objeví. Vistárie nám říká, že naše energie dosahuje mnohem dál, než si uvědomujeme, a že se můžeme dotknout životů mnoha lidí, s nimiž se na cestě potkáme. Jenže když se zastavíme a přestaneme na své cestě postupovat dál, pak tito lidé třeba nedostanou ten léčivý dar, který jim můžete dát. Vydejme se na cestu!

A druhá karta, která nám říká, co můžeme udělat, abychom s tím pohnuli... je karta levandule s názvem Vzdejte se své úzkosti. To znamená, že se máme vzdát všech těch svých strachů. Mocnou vlastností levandule je ta, že nám pomáhá se uvolnit a uklidnit, nejen na fyzické úrovni, ale také na citové a duchovní úrovni, a v rovině energetické je spojena s archandělem Michaelem. A on nám pomáhá zbavit se všech strachů, které jsou spojeny s našimi duchovními dary.

Tento týden je tedy o tom, že si budeme volit směr, kterým se vydáme, a rovněž budeme propouštět všechen strach, který je s touto volbou spojen. S vědomím, že jste v bezpečí a pod ochranou, a to na KAŽDÉ cestě, kterou si vyberete v průběhu celého svého života. Jste neustále vedeni a chráněni. A stojí vás to jen chvilku se prostě zastavit a naslouchat jejich Božskému vedení, ještě než se rozhodnete a vydáte se dál. Právě tak se rozhodnete vždy správně.
Ok? Takže tento týden zkoušejte nové věci a rozhodněte se. Už se dál nezdržujte, ano? Potřebujeme jít dál. Pamatujte, že archanděl Michael je tu s vámi, aby vám pomáhal a aby vás také zbavil všech těch strachů, které vám brání se plně otevřít svým darům.

Silné poselství, silný týden! Doufám, že si ho užijete a že bude plný vzrušujících příležitostí. Do příště se o sebe pěkně starejte a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* **

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.