pondělí 13. dubna 2015

Dopřejte si oddech a nežnou láskyplnou péči

Na světě nyní dochází ke globálnímu povznesu pozitivní energie a tento týden bude obzvláště intenzivní. Všechno je to pozitivní; avšak citliví lidé se mohou cítit unavení a emocionální. Vězte, že toto jsou zcela normální reakce na energetické povznesy.
Nesuďte se za to, ani se za to netrestejte. Místo toho si nyní dopřejte obzvlášť dobrou péči o sebe samé. Dopřejte si co nejvíce odpočinku a spánku, kolik jen bude možné. I pouhá zdřímnutí jsou skvělým způsobem, jak si udržet své nálady a energii soustředěné a jak také přijímat božské vedení, zatímco spíte. 
Andělé nám také doporučují zaštiťovat se tento týden častěji, a to jakoukoli vámi preferovanou metodou (požádejte archanděla Michaela, aby vás zaštítil, vizualizujte si sami sebe v ochranné světelné bublině, modlete se za Boží ochranu, nebo cokoli jiného, co vám pomáhá).
Tento energetický povznes je zodpovězenou modlitbou pro všechny mírumilovné lidi z celého světa. První část tohoto povznesu však může být nestabilní a plná výkyvů, vzestupů i pádů. Vězte, že míříme míruplným směrem. Všechny starosti odevzdejte Bohu a setrvávejte v míru.

- Doreen Virtue

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.