čtvrtek 16. dubna 2015

Nápomocné skupiny andělů

Andělů existuje bezpočet, takže kromě anděla strážného si můžete na pomoc přivolat i další nebeské bytosti. Abyste tak učinili, můžete Boha v duchu nebo nahlas poprosit, aby vám je seslal, přímo je požádat, aby přišli, nebo si představovat, že je jich kolem vás více. Každá metoda funguje, pokud to zkusíte. Nemějte obavy, že anděly svými žádostmi obtěžujete. Jsou to ničím neomezené bytosti, které vám rády pomohou v dosažení klidu.

Andělé mají svá povolání stejně jako lidé. Můžete zavolat ty, kteří mají tu správnou kvalifikaci k tomu, aby vám v dané situaci pomohli:

Andělé hojnosti
Tito andělé vám pomohou činit správná finanční rozhodnutí, podpoří váš kariérní růst, přinášejí neočekávané bohatství a pomáhají vám zajistit základní životní potřeby. Nechávají vás nacházet peníze a vedou vás ke správnému načasování kariérních kroků.

Andělé uzdravování
Tyto anděly vede archanděl Rafael. Obklopují nemocné uzdravující energií, uklidňují vaše obavy z nemocí, vedou vás v rozhodování o zdravotní péči, provázejí nynější nebo budoucí zdravotníky a uvolňují negativní energii, například hněv nebo pesimismus.

Andělé stěhování
Tito andělé vám pomohou najít ten správný nový domov, prodat nebo pronajmout váš starý dům nebo byt, asistují vám při financování nového bydlení, usnadňují stěhování a utišují neklid s ním spojený, chrání při stěhování váš majetek.

Andělé lásky
Tito Cherubínci svádí lidi dohromady, uzdravují pochroumané vztahy (a navrací do nich radost a vášeň) a nabízí vám pomoc při hledání spřízněných duší.

Andělé tělesné zdatnosti
Tito andělé zvyšují vaši motivaci k tomu, abyste získali dobrou kondici a udrželi si ji. Vedou vás ke správnému cvičení, zmenšují chuť k jídlu, pomáhají vám vyhledávat zdravé potraviny a nápoje a zbavují vás výmluv nebo depresí při hubnutí.

Andělé přírody
Jsou známi také jako dévy, víly a elementálové čili duchové vzduchu, vody, ohně a země. Chrání rostliny, vodní toky, domácí a divoká zvířata. Pomáhají vám se zahradničením, lákají do vaší zahrady ptáky a motýly, vedou vás k ekologickým rozhodnutím, nutí vás zvedat při procházkách ze země odpadky, pomáhají vám zvykat si na veganství nebo vegetariánství.

Andělé řízení a parkování
Tito mocní andělé vám pomohou najít cíl, dohlédnou, abyste přijeli včas a našli místo k parkování. (V duchu si požádejte o parkovací místo už před příjezdem, aby andělé měli čas zajistit vám prostor.)

Andělé krásy
Tyto anděly vede archanděl krásy, Jofiel. Pomohou vám vybrat si správné oblečení, účes a doplňky pro každou situaci, zavedou vás k úžasnému kadeřníkovi, pomohou vám s vytrháváním zarostlých vousů, přinášejí vám dárky, nechávají vás zářit a ukazují vám, jak moc jste atraktivní.

Rodinní andělé
Tito milující andělé pod vedením archandělů Gabriela a Metatrona vám pomohou ve všech aspektech výchovy dětí včetně adopce a početí; pomáhají vám s domácími plány a rozhodnutími, zachovávají v rodině klid a soudržnost, povzbuzují členy rodiny k otevřenosti a soucitu s druhými; chrání domov.

Andělé bojovníci
Pod vedením archanděla Michaela v poklidu a s láskou bojují na straně slabých a sociálně potřebných, asistují charitativním organizacím, ochraňují děti a chrání před domácím násilím, pomáhají zabezpečit domov a cennosti, dávají odvahu a rady těm, kteří píšou nebo mluví o nespravedlnosti, pomáhají právníkům, kteří slouží dobru.

Andělé mají pohlavní energie, které jim dovolují chovat se buď mužsky nebo žensky. Každý z nás má ale jiný tým božských společníků, který je v různém poměru složený z žen a mužů. Můžete mít tři muže a jednu ženu, zatímco vaše sestra má třeba dvě ženy.

* * *

- z knihy Andělská terapie - pracovní kniha, Doreen Virtue


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.