čtvrtek 14. května 2015

Kamélie

Energetické vlastnosti:
Nalezení vašeho dokonalého protějšku, nalezení sebe sama a překonání ztráty.

Spojení s archanděly:
Chamuel, Jeremiel, Jofiel a Rafael

Spojení s čakrami:
Sakrální, solar plexus, srdeční a korunní

Popis léčení:
Květy kamélie pomáhají přitáhnout do vašeho života více lásky: opravdovou lásku, kterou si zasloužíte a po které toužíte. Při hledání milostného partnera vám tento květ pomůže projevit vaši dokonalou shodu dvěma způsoby. Zaprvé vám připomíná, kdo doopravdy jste a jakého partnera chcete. Potom slouží pro tohoto člověka jako magnet, přitahuje jeho nebo ji k vám každým dnem o něco blíž. Pokud už milostný vztah máte, tento květ signalizuje, že je čas k opětovnému sblížení a většímu uvědomění si skutečné lásky a vášně, které spolu sdílíte. Připomíná vám, co jeden na druhém milujete, a pak váš vztah posunuje na další úroveň.
Kamélie může pomoci se zbavit nižších emocí, které třeba ve vašem srdci přebývají. Zažili jste vy nebo někdo z lidí, které znáte, dlouhé období smutku, kdy jste si říkali, že potom, co jste ztratili blízkého člověka, "už to nejste vy"?

Poselství kamélie:
"Pomohu vám rozpustit těžší emoce z vaší minulosti, které na vás stále doléhají, včetně zármutku a ztráty (z předešlých vztahů nebo kvůli odchodu vašich milovaných). Jsem zde, abych vám připomínala, jak moc jste milováni. Prožijte lásku vašich nejdražších, kteří jsou na druhé straně, zatímco vás budu držet ve svém něžném náručí.
Také vám pomohu nalézt sebe samé. Nastal čas, abyste přijali sebe samé proto, jací skutečně jste. Pak mi dovolte, abych vám přivedla lásku! Pomohu vám nalézt váš dokonalý protějšek, milostný vztah s někým, kdo vás bude plně přijímat. Nemusíte vůbec nic předstírat: přijměte se takoví, jací opravdu jste. To, že budete spokojeni sami se sebou, mi dovolí, abych k vám přivedla osobu, která se nejlépe hodí k vašemu skutečnému já. Dříve jste nejspíš měli za to, že abyste si zasloužili lásku, musíte se určitým způsobem chovat, ale nikdy to nefungovalo. Zbavte se prosím těchto názorů a připravte se na nový vztah!"

* * *

- z knihy Květová terapie, Robert Reeves a Doreen Virtue

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.