neděle 17. května 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 18. do 24.5. 2015

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše duchovní vedení pro tento týden. Dostalo se mi vzrušujících novinek! Pro tento týden nám andělé říkají, že máme ODPOČÍVAT. Energie tohoto týdne nás vede k tomu, abychom se opravdu uvolnili a dopřáli si nějaký čas pro sebe. Je třeba, abyste si dopřáli potřebnou výživu a dobře se o sebe starali. Jste tady proto, abyste konali důležité věci. Často jsou to velké, život měnící věci, a to nejen pro vás, ale i pro lidi ve vašem okolí. Je tedy důležité, aby vaše energie byla neustále velmi vysoká. Abyste však mohli mít tuto vitalitu, musíte se o sebe starat. Andělé tedy říkají, že tento týden se tempo trochu zvolní, abychom mohli vše dohnat, možná abychom se mohli také vyspat, jít na uvolňující masáž, nebo se podívali na televizní seriály, které všichni tajně zbožňujeme :) Tento týden je tedy o dopřání si času pro sebe, o přestávce a dobití baterií. Záleží jen na vás, jak se vám to líbí. Co se týká péče o sebe, nic není vyloženě dobré nebo špatné. Musí to zkrátka být něco, co vyživuje především vás. Tento měsíc byl plný změn. Andělé nám už na začátku řekli, že se toho bude hodně dít, že nás čeká spousta zvratů a otáček, a celkově v tomto roce jsme voláni do akce. A abychom tím v pohodě prošli, potřebujeme si zajistit dostatečnou péči o sebe samé každý den. Dobře?
Pojďme se nyní podívat také na poselství karet Květové terapie.

Je to karta měsíčku s názvem Jste vyléčeni. Ta nám říká, že máme po svém boku archanděla Rafaela, anděla léčení. A není to poselství jen o tom, že jste léčeni, ale i o tom, že vy sami můžete být léčiteli. Že máte schopnost pomáhat druhým lidem a léčit je. Také je to zpráva o tom, že vaše modlitby a informace, které jste vysílali k Nebesům, byly vyslyšeny. Takže se nebojte, že byste své modlitby posílali hluchým uším, protože ony jsou přijímány, jen to nějaký čas trvá, že se zhmotní. 
Andělé k tomu ještě říkají, že se možná tento týden budeme potřebovat zaštiťovat. Zatímco se o sebe budeme starat, bude třeba chránit se před hrubými energiemi a také před stresem. Někdy, když trochu zpomalíme a uvolníme se, druzí lidé, kteří stále ještě běží ve stresovém módu, začnou kvůli tomu vyšilovat. Začnou si dělat starosti: "Ale ne, když zpomalím, ztratím tempo a všechno mi uteče!" Ale to vůbec neznamená, že vzdáváme svou bitvu, nebo že se vzdáváme své cesty. Znamená to jen, že si dopřáváme chvilku odpočinku. A to tak, abychom v následujícím závodě mohli vyběhnout ještě rychleji. 
Tento týden se tedy zaštiťujte. Zavolejte si své anděly na pomoc a vizualizujte si sami sebe zahalené v bublině ze světla. To vám pomůže držet dramata všech ostatních v uctivé vzdálenosti. 

Tento týden se tedy zaměřte na svou výživu. Najděte si nějaký způsob péče o sebe, činnost, kterou můžete dělat pořád, každý den, nebo alespoň každý týden. To vám pomůže udržet si svou energii hezkou a vysokou a budete tím důležitým inspirujícím příkladem, kterým jste předurčeni být. 

Těším se na vás zase příští týden. Dopřejte si přestávku, dopřejte si odpočinek. A ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.