středa 27. května 2015

Partneři duše

"Někdy se stává, že potkáte někoho, s kým se cítíte být obzvláště v rezonanci. A my jsme zjistili, a některé lidi překvapuje, když o tom poprvé slyší, že se to děje jak v případech, kdy ve vás někdo vyvolává hřejivé, příjemné pocity, že jste doma, tak i tehdy, je-li to někdo, kdo vás rozlítí a nahněvá. Protože někdy se váš partner duše již nachází ve stavu souladu a někdy ne, nebo je ve stavu souladu, ale vy v něm nejste. A tak, v závislosti na tom, kde se nacházíte v rámci celé emocionální škály, na vás pak působí tak, jak na vás působí.
Důvod, proč chceme, abyste o tom slyšeli, je ten, že když něco opravdu, opravdu, opravdu, opravdu, opravdu moc chcete, a přitom s tím nejste vibračně v souladu, působí to na vás hůř. Jinými slovy, když jede auto rychlostí 100 mil za hodinu a narazí do stromu, je to mnohem větší problém, než u auta, které jede rychlostí 5 mil za hodinu a narazí do stromu. A tak vám váš partner duše může připadat úžasný nebo naopak příšerný v závislosti na tom, jak daleko je každý z vás ve vztahu se sebou samým.

Vyšli jste tedy ze zdroje a skočili do tohoto těla a prožili zážitky, které jste si uložili do své vibrační úschovy. A tak, už když jste velmi, velmi mladí, již v prvním dni svého života, si vytváříte mezilidské vztahy a preference podle své vibrační úschovy.
Například Jerry a Esther se setkali později ve svém životě, setkali se v roce 1976 a od té doby jsou spolu. Ale oba dva si předtím v životě mnohé prožili. Zatímco žili odděleně, oba dva si prožili své vlastní zážitky s jinými lidmi i se samotným životem, které jim pomohly identifikovat, kým opravdu jsou. Každý z nich si vybudoval svou vlastní vibrační úschovu. A aniž by o tom věděli, Esther si vytvořila vibrační úschovu, která byla naprosto nebo téměř identická s tou, kterou si právě tvořil Jerry. Oba dva měli stejné vibrace a byli přitahováni tímtéž zdrojem energie. Když byli oba naplno tím, kým skutečně byli, jejich vibrace je přitahovaly k sobě. A tak oba dva začali individuálně naslouchat svému volání, následovali ho a skrze řetězec různých událostí se najednou sešli na stejném místě. A když se uviděli, řekli si: "Neznám tě? Jsi mi povědomý/á. Už nikdy nechci být bez tebe."

Zamyslete se tedy nad tím, co partner duše skutečně je. Je to o tom, že vy sami se dostanete do souladu s tím, čemu říkáte duše. Je to o tom, že se dostanete do souladu s tím, kým skutečně jste.

Ve spirituálním hledisku je druhý člověk partner vaší duše. Ale i co se týká hlediska vztahů, není to snad logické, že ten člověk, ten milenec nebo milenka, které vidíte jako partnery své duše, musí být vibračně kompatibilní s vaším srdcem, vaším jádrem, vaší samotnou podstatou a tím, kým jste se stali? Chceme, abyste porozuměli hlavně této věci: že to jediné, co potřebujete, abyste našli svého partnera duše, je být nejprve partnery své vlastní duši."

- Abraham Hicks 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.