úterý 16. června 2015

Uvědomujte si, jaké informace vysíláte a přijímáte

"Sociální média mají velkou moc šířit mezi lidmi lásku a pozitivitu, nebo strach a negativitu. Informace jako takové jsou neutrální, jsou to pouze informace. Vy sami však můžete svými slovy vytvářet buď žádoucí nebo naopak nežádoucí energie a šířit je prostřednictvím své sítě dál mezi ostatní. Možná si říkáte, že jeden váš příspěvek nemůže nic ovlivnit, ať v dobrém či zlém, ale pravdou je, že vaše slova i další formy vyjádření mají velkou moc a mohou dokázat velké věci. Je na vás, jak s tímto prostředkem naložíte a co jím budete vysílat do společnosti. 

A stejně tak je na vás, co vy sami budete přijímat od společnosti. VYBÍREJTE SI informace, které jsou pro vás důležité a které nikoli, a rozlišujte čistou informaci od přidaného citového zabarvení těch, od nichž ji přijímáte. Můžete brát na vědomí informace a přitom si nepřipouštět energii strachu či nenávisti druhých lidí. Požádejte své strážné anděly, popř. i archanděly Michaela a Sandalfona, aby vám pomáhali rozpoznávat a třídit informace, které jsou pro vás důležité, odlišovat pravdu od lži či zkreslené a překroucené pravdy, a přijímat pouze podstatu informace bez zbytečného emočního balastu, který se na danou informaci mohl nalepit při její cestě k vám. 

Ničeho se prosím nebojte a soustřeďte se na to, kvůli čemu jste zde - na posilování míru a všeho, co nyní této planetě tolik chybí. JE to ve vašich silách i možnostech. Namísto posilování zakořeněných negativních návyků a omezení se staňte pro druhé inspirací. Využívejte své sociální sítě i ostatní prostředky (svou řeč, psaní, umění, konkrétní činy...) takovým způsobem, který napomůže vám i světu k tomu, co si skutečně přejete, a nikoli k posílení toho, co si nepřejete. Žijete v době ohromných možností a prostředků, a tak se nebojte je využívat k dobru svému i dobru všech ostatních bytostí. Tento láskyplný přístup se vám v mnoha různých podobách vrátí nazpět a také tím spustíte řetěz lásky a inspirace, který může dosáhnout mnohem dál, než si nyní umíte představit."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.