čtvrtek 2. července 2015

Africká fialka


Energetické vlastnosti:
Očišťující, projasňující, čistí domovy a kanceláře a přeměňuje energii z nižší na vyšší.

Spojení s archanděly:

Chamuel, Metatron, Michael a Rafael

Spojení s čakrami:
Třetí oko a korunní

Popis léčení:
Africké fialky jsou skvělé pro léčitele a média, protože dokážou výborně zbavit starých, těžkých energií. Jsou skvělé pro vyčištění prostorů, jako jsou domovy a kanceláře, stejně jako vašeho vlastního fyzického těla. Dejte je na váš noční stolek, aby snadno odstraňovaly negativitu, zatímco spíte. Můžete také vyčistit starou energii tím, že dáte do místnosti jednu nebo více fialek a řeknete: "Léčivá květino, přeměň, prosím, všechny nižší energie v tomto prostoru/těle. Vrať je do jejich původního stavu lásky a světla. Děkuji ti za toto léčení."
Chcete-li fialky udržet šťastné a zdravé, žádají vás jen o to, abyste jim alespoň jednou za týden dopřáli pobyt na sluníčku.

Poselství africké fialky:
"Očistím od starého a dám život novému. Toto je běh na dlouhou trať. Dovolte mi, abych vám pomohla s tímto léčivým procesem a odstranila staré, stagnující a negativní energie. Mohu přeměnit nižší formy energie ve vašem těle a domově a vrátit je do jejich pozitivního stavu míru a lásky. Této jemné, avšak mocné změny si všimnete. Tuto očistu určitě oceníte, a jakmile bude hotová, budete z ní mít radost."

* * *

- z knihy Květová terapie, Robert Reeves a Doreen Virtue
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.