čtvrtek 2. července 2015

Louise Hay o změnách

Mí drazí,

ve vzduchu je změna. V tomto roce sleduji mnoho svých přátel, jak vykonávají velké životní změny. I já sama zkouším nové věci. Ať už se stěhujeme do nového města, měníme kariéru, zkoušíme nové činnosti nebo jdeme za svými sny, pamatujme, že změna je dobrá věc.

Změna znamená, že se osvobozujeme od pocitů izolace, oddělenosti, osamělosti, hněvu, strachu a bolesti. Vytváříme si životy plné úžasného míru, v němž se můžeme uvolnit a vychutnávat si život - v němž víme, že všechno bude v pořádku.

Ráda říkám tuto afirmaci o změně: Život je úžasný. V mém světě je všechno dokonalé a vždy směřuji k většímu dobru. Takto pak nezáleží, kterým směrem se můj život vydá, protože vím, že to bude úžasné.

V okamžiku, kdy jste ochotni se změnit, se krásně ukáže, jak vám Vesmír začne pomáhat. Přinese vám všechno, co potřebujete. Může to být kniha, online kurz, seminář, učitel nebo dokonce i kamarád, který pronese poznámku, jež pro vás bude mít hluboký význam.

Procházíte-li nyní ve svém životě přechodnou fází, nezapomínejte se oceňovat za každý malý krůček kupředu, který se vám podaří. Jste-li ochotni se změnit, změníte se. Jste-li ochotni vykonat všechnu potřebnou práci, pak jistě můžete změnit svůj život k lepšímu. Máme tu moc sami v sobě.

Afirmujme si: "Je to jen změna. Jsem v bezpečí. Všechno je v pořádku."

S láskou,

Louise Hay



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.