čtvrtek 2. července 2015

Pivoňka

Energetické vlastnosti:
Léčení na dálku, posílání lásky, pomoc v budoucnosti, léčení konfliktů v zahraničí a zvyšování energie.

Spojení s archanděly:
Rafael a Sandalfon

Spojení s čakrami:
Kořenová, sakrální a srdeční

Popis léčení:
Použijte pivoňku, abyste si sami pro sebe vytvořili podpůrnou bázi, když víte, že ji budete v budoucnu potřebovat. Je to ideální pro situace, jako je operace, pohovor nebo důležité setkání. Zavolejte prostě pivoňku a požádejte ji, aby vám byla v této době nápomocná.
Energií pivoňky je láska a léčení. Je to květ, který se skvělé hodí pro posílání druhým - aby měli užitek z květové terapie. Můžete ji použít sami pro sebe nebo ji použít ještě s jinými květy pro léčení na dálku. Např. jestli vaše kamarádka hledá milostný vztah, můžete vytvořit kytici z rudých růží a pivoněk.

Poselství květu:
"Slyším vaše srdce, jak volá vaši rodinu a přátele, kteří žijí daleko od vás. Nyní se k vám připojím a společně vyšleme léčivé modlitby a myšlenky. Ujišťuji vás, že k vašim milovaným se vaše přání a modlitby, které posíláte, dostanou, protože energie putuje skrze andělskou síť. Nezáleží na tom, jak velká je vzdálenost. Bude to, jako kdybyste byli s nimi. Představujte si, že se s nimi držíte za ruku a společně se objímáte.
Dovedu pomoci každému, kdo chce zvládnout situaci, ve které se nyní nachází. Dokonce mohu léčit oblasti nebo země, které zažívají neklidná období a negativní energii. Proces je jednoduchý: sedněte si se mnou, dejte svoji dominantní ruku blízko mých okvětních lístků a pak požádejte o pomoc pro své milované blízké nebo oblast, která ji potřebuje."

* * *

- z knihy Květová terapie, Robert Reeves a Doreen Virtue


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.