pondělí 3. srpna 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 3. do 9.8. 2015

Ahoj, vítám vás a děkuji vám, že jste se ke mně připojili k duchovnímu vedení na tento týden. Vůbec nechápu, jak je možné, že tento rok tak letí. Nevím jak vy, ale mně to připadá, jako by měsíce letěly jeden za druhým, a tak se nyní na chvíli zastavme, popadněme dech a uvědomme si, že všechno se děje přesně tak, jak má, naprosto dokonale. 
Pojďme se nyní podívat na karty Květové terapie a co nám vyjde na tento týden. Andělé říkají, že energie tohoto týdne může procházet určitými turbulencemi a nárazy, ale my si potřebujeme pamatovat, že všechno se odehrává v dokonalém Božském pořádku a že bychom neměli změnám odporovat. Místo toho je přijměme pozitivním a harmonickým způsobem. Jsou-li nám změny nepříjemné, potřebujeme požádat o další vedení a podporu, protože je nemusíme protrpět. Místo toho si můžeme nechat pomoct od někoho, kdo ví, jak jimi můžeme projít snadno.

Kartou pro tento týden je Propusťte všechen hněv. To je velmi zajímavé. Tato karta vypovídá o pročištění naší komunikace. Je třeba se ujistit, že vše, co říkáme, je založeno na lásce. Promlouvat z pozice štěstí a lásky a neplýtvat svou energií a časem na hněv nebo frustraci. Také to souvisí s tím, co nám již andělé řekli, že to tento týden může být trochu divočejší jízda. Ale prosím, nesoustřeďujte se na hněv. 
Tato karta také může znamenat, že máme propustit ze svého života hněvající se lidi. Máte-li tedy ve svém okolí osoby, které jsou vzteklé a negativní, je nyní načase ustoupit do ústraní a nechat je, ať se vyvztekají, zatímco vy zůstanete šťastní, láskyplní a plni míru. 

Doufám, že budete mít úžasný týden. Dobře se o sebe starejte a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.