neděle 23. srpna 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 24. do 30.8. 2015

Ahoj, já jsem Robert Reeves a děkuji vám za to, že jste se ke mně připojili k tomuto duchovnímu vedení, v němž se s vámi podělím o to, co naši andělé chtějí, abychom věděli pro následující týden. Pojďme se tedy podívat, která karta nám pro něj vyjde. Jen se zhluboka se nadechnu... a vydechnu. Protože můj poslední týden byl pěkně hektický. Hodně věcí jsem musel zařídit, zorganizovat a všechno se dělo najednou, tak se modlím, aby tento týden byl jiný, volnější. Tak do toho, andělé! :)

Pro tento týden nám vyšla karta chryzantémy s názvem Rodinná harmonie. Tato karta znamená, že se někdy vzdáváme své vlastní síly a dáváme ji druhým lidem. Díváme se na své štěstí skrze druhé lidi. To znamená, že chceme napřed vidět šťastné druhé, než si dovolíme cítit se šťastní my sami. To ale není moc dobré, že? Je tedy důležité si uvědomit, že je úplně v pořádku být šťastní teď a tady. Když se všichni kolem vás napojují na těžké energie, mohou být unavení, naštvaní, podráždění, pak vás toto všechno stáhne s sebou dolů. Horkovzdušný balón, který má na sobě zavěšená závaží, se nikdy nedostane výš, než jak mu závaží dovolí. Tak nikdy nedosáhneme té výšky, které si dosáhnout přejeme! Tato karta vám tedy připomíná, že si zasloužíte být šťastní už teď. I když lidé kolem vás necítí to samé, možná právě vaše vlastní štěstí je bude inspirovat k tomu, aby také pozvedli své vibrace. 

Tento týden se tedy zdá být trochu volnějším, ale také nám říká, že i když máme kolem sebe negativní a vyčerpávající lidi, neznamená to, že se tím musíme nechat stáhnout. Miluji, co řekl Dr. Wayne Dyer: "Nemusíte se účastnit každé hádky, do které jste pozváni." Není to nádhera? Nemusíme přistupovat na dramata, stres a negativitu jen proto, že to dělají všichni ostatní! Je čistě na vás, zda se necháte strhnout všemi těmi emocemi, a nebo zda si zvolíte zůstat šťastní. Toto je týden, kdy si máme dovolit být šťastní. Nechte radost, ať vámi prostupuje a dotkne se lidí kolem vás. Tak budou šťastnější i oni. 

Přeji vám úžasný týden plný dobré péče o sebe samé a radosti, která bude zářit skrze nás a pomáhat všem kolem. A jako vždy vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.