pondělí 31. srpna 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 31.8. do 6.9. 2015

Zdravím vás a děkuji vám, že jste ke mně připojili na duchovní vedení pro tento týden! Dnes tady s sebou mám krásnou žlutou růži. Květiny jsou úžasné prostředky vysokých vibrací, a tak zcela přirozeně povznášejí jakékoli energie, s nimiž přijdou do kontaktu. A byl bych rád, kdybyste také někdy zkusili to, co udělám teď já - že očistíte energii svých vykládacích karet pomocí květiny. Prostě uchopte květinu nad kartami a dovote jí očišťovat a projasňovat jakékoli staré energie, staré otázky... od toho všeho je nádherně očistí. Pak máte k dispozici úžasné vysoce nabité karty, s nimiž můžete pracovat. Žlutá růže nám pomáhá nastolit v životě rovnováhu a není žádná náhoda, že jsem si ji na tento týden vybral. Říká nám, že máme vyvážit práci, odpočinek a zábavu. Takže pokud máte pocit, že pracujete až příliš, nebo že jste stále ještě neudělali dost, pak je možná načase podívat se na svůj rozvrh a zeptat se: "Jak cenný je můj čas? Jak ho právě teď trávím? Trávím polovinu svého dne na sociálních médiích, než abych tvořil/a něco většího? Třeba pomáhal/a druhým nebo dělal/a něco jiného smysluplnějšího?" To nám tedy říká žlutá růže pro tento týden. Podívejme se, co nám ještě řeknou karty. Andělé říkají, abych je tentokrát míchal trochu déle, tak tomu důvěřuji. 

Kartou pro tento týden je karta levandule s poselstvím Propusťte svou úzkost. Tato karta říká, že je načase propustit strach. Někdy to znamená, že jste se snažili zesílit své duchovní dary, ale báli jste se, co by to mohlo znamenat. Třeba se bojíte, že budete až příliš citliví, nebo co tomu řekne vaše rodina a vaši přátelé, když to zjistí. Zkrátka začínají vyplouvat na povrch všechny ty strachy, které ani nemají žádný důvod, žádný podklad. Je to prostě hlas ega, který okamžitě zakročí a řekne: "Hej! Nedělej to!" Tato karta levandule nám přišla říct, že jsme úplně v pořádku. Že i vše ostatní je v pořádku. Že je pro nás bezpečné se uvolnit a vzdát se všech stresů. 
Andělé a zvláště archanděl Michael vám nyní říkají, že máte propustit strach z budoucnosti a věřit, že všechno bude v pořádku, že o vás bude postaráno, že všechny vaše potřeby budou zajištěny, a že se nemusíte strachovat ani jedinou sekundu navíc ohledně toho, jak se to všechno stane. Možná, že to, že ještě nevidíte dál do budoucnosti, je tak proto, že tam vidět nemáte. Věci se stále dějí a nic není ještě vytesáno do kamene. A tak potřebujeme věřit Bohu a andělům, aby nás tímto úsekem mohli provést. Aby nám mohli všechno doručit v dokonalém Božském načasování, místo abychom se snažili my sami vymyslet něco, co si MY myslíme, že je lepší. Věřte mi - oni vědí, co je pro nás nejlepší! A když je necháte posadit se na chvíli za volant a řídit vaši cestu, budete v pořádku. Vím, že vyvstává hodně energie strachu, částečně při změnách. Kdykoli začneme něco měnit, hlas ega se zesílí a začne ječet: "Neměň to!" Ale vaši andělé k vám hovoří úplně jinak, že ano? A já ve svém srdci vím, že tyto změny jsou pozitivní. Tak prosím věřte, že budete v pořádku! Tento týden propusťte strach, naslouchejte svému srdci, vyvažte práci, odpočinek a zábavu, přeorganizujte svůj rozvrh a vězte, že vaše budoucnost bude skvělá. 

Jaké silné poselství! Tak to vypadá, když své karty očistíte květinami, hihi! Moc se mi to líbí! 
Tento týden se prosím o sebe pěkně starejte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.