neděle 1. listopadu 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 2. do 8.11. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 2. do 8.listopadu. Věříte tomu, že už tady máme listopad? Tento rok ubíhá tak rychle a listopad je v pořadí 11.měsícem. Miluji číslo 11, protože v Andělských číslech znamená: "Udržujte své myšlenky pozitivní, protože se nyní zhmotňují ještě rychleji než obvykle." Je tedy důležité dát si pozor na to, aby naše myšlenky byly v souladu s tím, co ve svém životě chceme, protože naše myšlenky doslova tvoří naši realitu, obdobně jako režisér vytváří film. Proto bych dnes chtěla pracovat s kartami Kouzelných delfínů a mořských pannen, které jsem vytvořila právě pro zhmotňování. Mořské panny totiž představují hloubku našeho podvědomí, když se noří do vody, a pomáhají nám zjistit, čemu vlastně věříme, a dostat se na cestu pozitivního myšlení. Myslet pozitivně neznamená něco popírat nebo si něco nalhávat, ale prostě věřit, že existuje řešení na každý problém. A mořské panny nám toto řešení pomáhají najít skrze nekonečnou Boží moudrost. 
Tak jako každý týden se tedy nad kartami modlím k Bohu a žádám ho, aby každému, kdo sleduje tento výklad, dal své poselství. Vnímejte také své vlastní zprávy, které dostáváte skrze svou intuici. A mohu vám říct, že v tomto čase je naše intuice zesílena na maximum. Ať už tedy dostanete jakékoli poselství, věřte mu. Vyberu nyní tři karty představující začátek, střed a konec týdne. 

Pro začátek týdne nám zde vyšla karta Odpočinek. Říkají mi, že to neznamená vyčerpání nebo odchod do ústraní, které jsme prožívali během velmi intenzivních cyklů energie. Je to o tom, že jste pracovali velmi tvrdě a pro mnoho lidí. Vzali jste si toho na sebe moc, mí drazí. Také říkají, že když si odpočinete, dostanete nápady a inspiraci, a také je to pro vás možnost, jak si udělat tichý čas pro sebe, během něhož můžete slyšet své vnitřní vedení. Říkají, že váš život byl v poslední době velmi zrychlený a také hlasitý, a tak jste nebyli schopni skutečně vnímat opakující se vedení ve formě pocitů, myšlenek a nápadů, které k vám chodí jako odpovědi na vaše modlitby. Odpočinek je rovněž velmi důležitý pro vaše tělo. Pro většinu z nás to však podle andělů znamená způsob přijímání poselství, které jsou odpověďmi na naše modlitby.

Nyní se podívejme na střed týdne. Tady máme kartu Hudba pro zhmotňování a také je tu měsíc, který souvisí se silným úplňkem, kterým jsme nedávno prošli a jehož dozvukem procházíme nyní. Chtěla bych vám říct, že o síle hudby píšu i ve své nové knize Nedovolte nikomu stínit vaši záři. Michael a já jsme četli o výzkumech na toto téma a během psaní knihy jsme poslouchali hudbu s přírodními zvuky a zjistili jsme, že tato něžná hudba skutečně pomáhá udržovat v domě klidnou energii. Naši pejskové, kočičky, ptáčci i koně jsou velmi klidní díky energii této hudby. Pokud tedy žijete v domě s lidmi, kteří vytvářejí dramata nebo negativitu, nebo si sami děláte nějaké starosti, puštění jemné hudby je úžasným způsobem, jak okamžitě vnést do svého domova klid. Karta říká, že abyste zhmotňovali rychleji, máte si zpívat, pouštět nebo hrát hudbu zatímco myslíte na svá přání. A to je velká pravda, protože když zapojíte i své tělo, ať už zpěvem, hraním nebo i tancem, je to jako most mezi vámi a Nebesy, který vám pomáhá zhmotňovat rychleji. Před nějakým časem mi andělé řekli, že na Zemi jsou tři věci, které nás pojí jako most s nefyzickým světem. A to je světlo, vůně a hudba. Pythagoras o tom skvěle učil - využíval hudbu k léčení v Asklepiově nemocnici v Řecku. Hudba tedy pomáhá k léčení, zklidnění i ke zhmotňování.

No a podívejte se, co tady máme na víkend - je to karta Alchymie. Ta říká, že naše myšlenky se zhmotňují jako lusknutím prstu. Že máte Midasův dotek a každý projekt, do kterého se pustíte, se promění ve zlato. Andělé chtějí, abych vám řekla, že určitý projekt nebo věc, které dosud nešly příliš dobře, půjdou nyní lépe, když se do nich znovu pustíte (samozřejmě jen pokud se k tomu cítíte vedeni). Někdy věci nejdou, protože prostě nemají být. Ale jiné pouze potřebují lepší načasování. Když jsem poprvé poslala nakladatelce své Andělské karty, k jejichž vytvoření jsem se cítila vedena, nebyla připravená něco takového slyšet a řekla mi Ne. Vrátila jsem se tedy zpět a začala meditovat, ale pořád dokola jsem dostávala poselství, že ty karty mám vydat. Zkoušela jsem to tedy dál a pokaždé slyšela Ne. Až na počtvrté mi řekla: "Dobře, tak to zkusíme, ale jen 500 sad a uvidíme, jak to půjde." Bylo to zrovna před Vánocemi a byly okamžitě vyprodány. Zbytek už je historie. Právě to bylo díky alchymii. Alchymie znamená něco, co mně i vám bylo dáno Bohem, naším Stvořitelem. A Bůh tvoří z lásky a z Božské inteligence, stejně tak jako vy. Jste stvořeni k Božímu obrazu. Ať už tedy máte pocit, že jakákoli vaše část je bezmocná nebo je obětí, nebo si stěžuje či někoho obviňuje, třeba vládu, šéfa v práci, manžela či manželku nebo rodiče, tak tento způsob vnímání vás obírá o sílu a také shazuje Boží dílo. Toto je pro vás poselství, abyste se znovu chopili své vlastní síly, mí drazí. Vzpomeňte si, kdo jste! Jste stejně tak mocní jako jakýkoli jiný člověk na této planetě! Chopte se tedy své síly a přestaňte obviňovat, přestaňte si stěžovat, přestaňte si hrát na malé nebo na oběti. Uvědomte si, že jste 100% rovni mně i všem ostatním! A v duchovní pravdě jsme všichni jedním. Obzvláště tento měsíc, jehož číslicemi jsou jedničky. Jednička znamená nedualitu, jednotu s Bohem a všemi ostatními. 

Říkají nám tedy, ať si jdeme tento týden za svým! A nedržte se zpátky! Je pro vás bezpečné být silní! Afirmujte si to často, protože to tak opravdu je. Síla neznamená být agresivní, síla - pro naše ženské přítelkyně - neznamená být mužské. Síla znamená jednoduše lásku. A láska je také inteligence, láska jsou nápady, láska je motivace, láska je hojnost, láska je uzdravení a zdraví, láska je přátelství, štěstí, radost a všechno, co je dobré. A právě tím v duchovní pravdě jste! Buďte tedy tento týden vyjádřením lásky a zhmotňujte přání svého srdce do hmotné formy, protože když jste šťastní, povznášíte i nás ostatní, a to hlavně vaše děti a ostatní lidi ve vašem okolí. Však to znáte, když je šťastná maminka i tatínek, jsou šťastní všichni. A když povznesete lidi ve své rodině, má to efekt vlnění, který se krásně bude šířit celým světem. Opravdu to tedy pomáhá i ostatním. Když už to nechcete dělat pro sebe, udělejte to pro své děti i pro nás ostatní. Udržujte své myšlenky pozitivní.

Drahý Bože, pomoz prosím nám všem zůstat povznesení bez ohledu na dramata kolem nás, pomoz nám pamatovat na to, že ty jsi jediná síla v tomto vesmíru, že ty jsi prezidentem tohoto světa, že ty máš nade vším moc. Pomoz nám pamatovat, že se nemusíme nechat zatahovat do dramat a že můžeme kráčet po cestě míru a lásky a konat to, co jsme sem přišli konat. A to je šíření lásky a světla. 

I já vám posílám lásku a světlo, andělská požehnání a prosím, řekněte se mnou: 
Aloooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/Qrrgl8FVZiI
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.