neděle 29. listopadu 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 30.11. do 6.12. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 30.listopadu do 6.prosince. Dnes bych chtěla pracovat s Vykládacími kartami archanděla Michaela, protože se toho ve světě tolik děje! Blíží se nám také období svátků a když se energie zesílí, je vždy dobré zavolat si na pomoc archanděla Michaela. Jeho jméno znamená "Ten, který je jako Bůh" a stejně jako Bůh může být s každým zároveň, protože je všudypřítomný. Někteří lidé tvrdí, že archanděl Michael má ego, že se může unavit, že může být jen s několika lidmi a ne se všemi, ale to vůbec není pravda. Archanděl Michael je čistá energie. Nemá žádné tělo, takže se nemůže unavit, a rozhodně nemá žádné ego. Anděly a archanděly neuctíváme, ale jsou pro nás darem od našeho Stvořitele, stejně jako když my sami dáváme druhým dárky, aby se z nich těšili. Takže nám tak Bůh dal strážné anděly a archanděly. A archanděl Michael je největší z nich. 
Tak jako vždy karty nejprve zamíchám a požádáme Boha, aby poslal zprávu všem, kdo tento výklad sledují, a tak mezitím také vnímejte své pocity a myšlenky. Vyberu tři karty představující začátek, střed a konec týdne. 

První kartou pro začátek týdne je Věnujte pozornost svým snům. Andělé říkají, že to také znamená věnovat pozornost své intuici, myšlenkám, i těm zvláštním myšlenkám, které vás napadnou v průběhu dne, vizím, znamením a tak dále. Znamená to, že se vám nyní dostává mnohých forem Božské komunikace. Cítím, že se vám otevřela velká brána, kterou proudí energie, ale protože váš život je možná dost hlasitý, zejména kvůli příchozím svátkům, věcem, které se zrychlují, a nátlaku, který je na vás vyvíjen, potřebujete nyní čas v tichosti, abyste mohli slyšet. Dobrou zprávou je, že i když některé věci přeslechneme v průběhu dne, vracejí se k nám znovu během našeho spánku. V té době spí také naše ego, a pro anděly je tedy snazší se k nám dostat. V tomto týdnu, i když se se mnou můžete hádat, že žádné sny nemáte, máte je. Je fyziologicky nemožné nesnít. Možné je to, že si je nepamatujete. Když se však před spaním naprogramujete pomocí afirmace "Pamatuji si své sny a jejich důležitá poselství", pak si následující ráno možná nebudete přesně pamatovat celý sen, ale to důležité zůstane uloženo ve vašem podvědomí, odkud vám to bude pomáhat. Kromě toho mi také říkají, abyste VĚŘILI. Věřte odpovědím, které dostáváte. Protože jdou důvěryhodné - jsou přímo od Boha. 

Na střed týdne nám vychází karta Nevinnost. To je zajímavé, protože když jsem karty míchala, přesně na tuto jsem pomyslela. Je to karta odpuštění sobě samým. To znamená, že se máte přestat snažit být dokonalí a vzdát se svého perfekcionismu. Přestaňte se trestat. Potřebujete k sobě mít soucit. Ano, my všichni děláme chyby, avšak přesto nás Bůh všechny stvořil nevinné, tak jako je on sám. Ano, můžeme dělat věci, které zraňují druhé a které si nikdo z nás dělat nepřeje, protože to nás samé zraňuje ještě víc než ty ostatní, zejména později, kdy si uvědomujeme důsledky svého chování. Ale nyní, hlavně ve středu týdne, si dávejte pozor na jakékoli sklony být na sebe tvrdí, očekávat od sebe mnoho, berte vše zlehka, vzdejte se perfekcionismu, a rozviňte si také smysl pro humor ohledně svých omylů. Jistě, je třeba být zodpovědní za to, co děláme, zvlášť když to může ovlivnit děti nebo bezpečí druhých, ale zkuste třeba ze svého rozvrhu některé věci propustit. Je něco, co můžete ze svého života propustit? Právě to je projev soucitu k sobě samým. Znamená to říct si: "Víte co? Zasloužím si pohov." A to je pravda!

Podívejme se na víkend, a tady máme kartu Jste střeženi a chráněni. Pokud se tedy cítíte ohrožení a v nejistotě, možná kvůli přílišnému sledování zpráv, pak s tím přestaňte. Sledujte pouze takové zprávy, které nejsou přibarvovány tak, aby všechny uchvátily do strachu. Nebo se cítíte nejistí kvůli tomu, jak se pořád trestáte a snažíte se být dokonalí, a jste na sebe tvrdí, přirozeně se pak cítíte otřeseni a nejistí. Tato karta také říká, že jste nyní obzvláště citliví, hlavně vůči energiím včetně té světové. Ve světě se ale děje mnoho věcí již od jeho vzniku. Nijak tím nesnižuji důležitost toho, co se děje, ale je třeba, abyste nevstřebávali děsivé myšlenky jiných lidí. Pak se sami začínáte bát. Nesklouzávejte do této králičí díry. Zůstaňte s námi uzemnění, protože vaším životním posláním je vnášet do tohoto světa lásku a světlo, nikoli přispívat ke strachu. Máte velkou schopnost zhmotňování a když se bojíte, vnášíte do světa ještě více strachu. Archanděl Michael nám tímto říká, že to má pod kontrolou. On, Ježíš a všichni naši milovaní na Nebesích dohlížejí na tuto planetu a nedovolí, aby se nám něco stalo, bez ohledu na to, o čem všem slyšíme z okolí. Chrání nás a kryjí nám záda. 
Archanděl Michael také říká, že čím více lidí ho zavolá na pomoc, tím více v bezpečí svět bude. Bůh nám ho poslal, aby nám pomohl redukovat nebo eliminovat důsledky strachu. Pojďme to nyní udělat společně, prosím.

"Drahý Bože, drahý Ježíši, Svatý Duchu, archanděli Michaeli, voláme vás nyní na pomoc. Archanděli Michaeli, potřebujeme nyní tvou ochranu a bezpečí více než kdy jindy. Nejvíce ze všeho potřebujeme cítit tvou přítomnost a sílu. Žádáme tě tedy, abys nám posílal naprosto jasná znamení ve fyzickém světě, kterých si všimneme a kterým budeme rozumět, abychom věděli, že jsme na správné cestě, že jsme v bezpečí stejně jako naši blízcí a náš svět. Pomoz nám žít v míru. Pomoz nám být zářivým příkladem míru, kterým jsme sem přišli být. Pomoz nám být jako ty - mocní, silní a zároveň velmi laskaví a vřelí."

Je to tedy velmi silný týden, ale v dobrém slova smyslu. Můžeme v něm očekávat velký duchovní růst a osobní pokrok. Říkají mi, že se vám dostane mnohých uvědomění o sobě samých, která vám pomohou se zbavit vzorců, které vám už neslouží. Je úžasné vidět, jak všechna ta práce, kterou děláte, se vám vyplácí. Je to jeden z těch týdnů, které jsou pro nás darem Vesmíru, a to i díky propouštění v úplňku minulého týdne, meditacím a péči o sebe. Tato práce nyní vyplácí a já jsem na vás velmi hrdá.  

Dnes je tu s námi také náš kocourek Pumpkin, který vládne celému domu, a další náš přítel James van Praagh, který je médiem a se kterým jsme vytvořili karty Hovory s nebesy. Pojď tedy sem prosím a vytáhnu jednu kartu pro nás všechny.

James: "Tato karta vypadla skoro hned. A je to karta, která říká: "Neexistuje nic jako smrt." Velmi, velmi důležité, a opravdu skvělé poselství, protože v tomto trojrozměrném světě máme mnoho iluzí a jednou z nich je i smrt, o které máme představu rozdělení. Ale svět je celý jednotný, my všichni jsme jedno, všichni jsme energií. Tato karta nám připomíná, že nic takového jako smrt neexistuje. Je to jen iluze. Vaši milovaní jsou vždy s vámi. Pomáhají vám, vedou vás, Jsou součástí vašeho života, a to i poté, co se odpojí od svého fyzického těla. Jsou stále s vámi a stále jsou součástí vašeho života. A to je důležité si uvědomovat. Když se zbavíte strachu ze smrti, začnete žít svůj život naplno. To je tedy poselstvím této karty."

Doreen: "Bůh stvořil naše duše nesmrtelné. A ať už se našim tělům stane cokoli, naše duše mohou vždy přijít zpět a třeba i dávat poselství druhým."

Posíláme vám mnoho andělských požehnání a prosím, řekněte s námi: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=KfkmvsHza3M
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.