neděle 6. prosince 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 7. do 13.12. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 7. do 13.prosince. Sedím tady dnes se svým pejskem, kterého jste ještě asi neviděli, protože je ze všech nejcitlivější a nejstydlivější. Jmenuje se Emily, ale jejím pravým jménem je Emerald ("Smaragd" - pozn. překl.), protože se narodila na svátek sv. Patrika. Dnes je tu s námi, tak uvidíme, jak nám dnes přispěje, jde však i o to, že my všichni jsme nyní velmi citliví vůči světové energii a napětí, které se kolem nás vyskytuje a které možná sami cítíte. Vzala jsem sem dnes tedy náš vzor citlivosti a také karty, které používám vždy, když jsou věci dost komplikované - Andělské tarotové karty. Je jich 78, všechny jsou pozitivní a přitom uznávají všechny stránky našeho osobního života i záležitostí ve světě. Zamíchám je tedy a požádám Boha, aby nám seslal jakékoli poselství, které se máme dovědět. Mimochodem, tento pátek, 11.prosince, bude novoluní ve znamení Střelce, což je velmi společenské, šťastné znamení, a novoluní jako takové je čas přijímání a zhmotňování, takže se máme na co těšit. Osoby citlivé na měsíční fáze může kromě úplňku ovlivnit také novoluní.

Kartou pro pondělí a úterý je Devítka Vody, a ta dokonale ladí se zhmotňováním v tomto týdnu, protože je celá o zhmotňování. Vypovídá o plnících se přáních, o lásce k životu a obecně nese velmi pozitivní energii, se kterou tento týden začneme. Andělé říkají, že především vy projdete pozitivním povznesem. Kvůli negativním událostem okolo vás a napětí ve světě, které citlivě vnímáte, jste se nyní rozhodli svou energii povznést, změnit svůj jídelníček, ukazují mi, že se o sebe začínáte lépe starat, zejména energeticky, že jste asertivní a že toto všechno vám do života přináší mnoho pozitivního. Krásný způsob, jak začít nový týden! Říkají mi, že to souvisí s vámi osobně - že čím více záříte a vyzařujete Boží světlo ze sebe, tím více přispíváte ke světovému míru. Víme, že máte o svět starosti, ale je lepší vysílat lásku namísto strachu, protože vysílání strachu a starostí jen přilévá olej do ohně. Udržme se tedy na pozitivní vlně.

Podívejme se na střed týdne - oh, to je opravdu pozitivní! - je tady karta Svět, která vypovídá o dobře vykonané práci a podobně. Je to ta nejpozitivnější karta, jakou můžete vytáhnout. Je o duchovním osvícení, o plnících se přání, a také říkají, že to souvisí se světem - že vaše duchovní osvícení, vaše cesta, pomáhá celému světu. Obvykle tato karta souvisí pouze s vaším vlastním osobním světem a vašimi splněnými přáními, a to stále platí, avšak více to nyní souvisí s pohledem na celý náš svět, promlouváním, budete-li mít potřebu něco říct nebo vyjádřit svůj názor, a to z pozice míru a lásky. Toto je o vaší duchovní cestě, o vašem míru, o vašem vědomí, o důvěře ve vlastní vnitřní vedení, protože to všechno pomáhá celému světu. Na obrázku je archanděl Michael, který nás všechny chrání. Připomíná nám, abychom se nestrachovali. Opět, nedělat si starosti. Neposílejte do světa energii starostí. Modlete se, modlete se, modlete se. Ti, kdo chrání naši planetu, nám kryjí záda a pomáhají nám v našich míruplných záměrech. Nádherná, nádherná karta.

A na víkend - nemůže to být lepší, to je prostě úžasné! Je to Eso Vody a říká, že se znovu zamilováváte do života. Někdy to může znamenat novou romanci na obzoru, takže pro naše nezadané přátele je to velmi pozitivní znamení. Obecně to však znamená, že vy sami otevíráte své srdce lásce.

Toto je nádherný týden, kdy se dostanete zpět ke své moci vycházející z míru. Mír a srdce otevřené lásce jsou tou nejmocnější silou, kterou můžete mít. Je to týden pozitivních proměn, kterými všichni procházíme, jejich praktikování a sjednocení nás všech pro světový mír a osvícení světa. Není třeba spolu bojovat, není třeba vyvíjet nátlak na to, aby vaše potřeby byly uspokojeny, není třeba se hádat. Opravdu existuje lepší cesta, a to je mír, který začíná vámi i mnou. Jak se zpívá v jedné písni: "Nechť je na Zemi mír a nechť ten mír začne mnou." To je to nejlepší, co můžete pro svět udělat - být v míru. Dostává se vám velké pomoci. Všichni víme, že život je někdy těžký a děsivý, a nikdo po vás nechce, abyste potlačovali své upřímné pocity, ale zdravými způsoby je zpracujte. Andělé mi ukazují, že už jste k tomu na nejlepší cestě. 

Posílám vám tedy své modlitby, ať zůstanete silní, v míru a věrni své zdravé, prospěšné cestě lásky, míru a radosti. Mnoho lásky a andělských požehnání vám všem - a řekněte prosím se mnou: Aloooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/2W6yLhfTEoc
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.