úterý 22. prosince 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 21. do 27.12. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Děkuji vám za trpělivost při čekání na výklad na tento týden. Toto je vůbec poprvé, co natáčím výklad u sebe doma. Opustil jsem svou kliniku a jsem teď doma, abych pro vás mohl připravit nová videa. Měli jsme tu ale "trošičku" problémy s technikou a zkoušeli jsme natáčet několikrát, jen abychom zjistili, že nejde zvuk. Natáčím to tedy znovu a modlím se, aby to tentokrát vyšlo a také věřím, že nám vyjde ta nejlepší karta pro tento týden. Je to týden od 21. do 27.prosince a to znamená, že tu máme Vánoce. Bez ohledu na to, jak tento čas v roce trávíte, my všichni můžeme prožít hravý, šťastný čas plný radosti. Přijde mi tedy příhodné nasadit si tuto santovskou čepici, zatímco vám budu dávat váš výklad.
V tomto čase si potřebujeme uvědomit, že všude po světě jsou lidé, kteří potřebují naši lásku a podporu. A my se ptáme, jak jim posloužit, jak jim pomoci. Andělé říkají, že toto je čas, kdy se máme soustředit do svého nitra, tak aby naše energie mohla následně vyzařovat ven. Zní to trochu zmateně, ale hned to vysvětlím. Znamená to, že když se soustředíme na mír uvnitř sebe samých, na vytváření vnitřního míru, pak má tato energie efekt vlnění a dotýká se lidí kolem nás. I když lidé kolem vás pobíhají po obchodech a vůbec si to neuvědomují, vnímají vaši energii a ta má pozitivní vliv na jejich den a jejich energii. Když se tedy ptáme, jak můžeme lidem nejlépe pomoci a posloužit jim, co pro ně můžeme udělat, řešíme peníze, říkáme si, jak rádi bychom jim dali více, ale nemůžeme, neciťme se kvůli tomu prosím špatně. To nikomu nepomůže. Ale když se soustředíme na sebe, na mír, na vytváření míruplnosti ve svém vlastním nitru, pak právě to začneme kolem sebe šířit a pomáhat tím svému okolí. 
Pojďme se nyní podívat na to, jaká karta nám vyjde na tento týden. Jen si změním čepičku na skřítkovskou :D Doufám, že vám připadám ulítlý a zábavný, protože bych byl smutný, kdybyste odcházeli a už se na mě nechtěli dívat :) 

Je to karta Léčení minulých životů. Už je to dlouho, co jsme tuto kartu naposled viděli. Říká nám, že jak se blížíme ke konci roku, vyvstanou nějaké záležitosti z naší minulosti, které jsme řešili v roce 2015. Je to pro nás tedy připomínka, že ať už v našem životě vyvstaly jakékoli bloky nebo překážky, jsou součástí cesty naší duše. Všechno jsou to věci, kterými jsme si měli projít, abychom vyrostli. 
Já sám si hodně zažil - možná si pamatujete, že jsem měl prasklé slepé střevo a strávil těžké období v nemocnici. Nebyla to žádná zábava, ale musel jsem prostě věřit, že existují nějaké vyšší důvody, proč se to děje, a že mí andělé mě chrání. 
Když se tedy objeví nějaká záležitost z minulosti, můžeme si myslet, že jsme udělali něco, co k tomuto problému vedlo, ale přitom to může být prostě něco, co potřebujeme pročistit a vyléčit, abychom zesílili a abychom si tím nemuseli v budoucnu procházet znovu. To mi také napovídá, že rok 2016 pro nás všechny bude mocným probuzením a zdrojem nových energií a nových cest, kterými se budeme moci vydat.

Mějte tedy úžasný týden. Buďte v bezpečí, ať už tento čas trávíte jakkoli. Dobře se o sebe starejte a já vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/916094981760663/?theater
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.