neděle 24. ledna 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 25. do 31.1. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 25. do 31.ledna. Tento týden bude velice silný - po dlouhé době bude viditelných hned pět planet - a také jsme tu měli silný úplněk. Navíc nám v tomto týdnu končí retrográdní fáze Merkuru - hurá! Protože je to tak silný týden, rozhodla jsem se pracovat s tarotovými kartami Síly archandělů, které pronikají opravdu do hloubky. Jsou všechny pozitivní, plné lásky a světla, přičemž berou v potaz i stinné stránky života, takže nám pomáhají se dobře nachystat na následující období, a to zcela láskyplně.
Tak jako každý týden se nad kartami nejprve pomodlím a žádám Boha, aby nám skrze ně sdělil to, co podle něj potřebujeme vědět a jak se na to můžeme nejlépe připravit a jak se můžeme nejlépe podílet na řešení.

Kartou pro pondělí a úterý je Dvojka Michaela. To je zajímavé a hezky to sedí k úplňku, kterým jsme zrovna prošli. Na obrázku jsou tady dva jednorožci. Tato karta znamená, že je načase učinit rozhodnutí. Místo přešlapování na místě, nerozhodnosti mezi dvěma možnostmi, pocitu, že jste se zasekli a přehnaného analyzování, si máte prostě vybrat. Míček je přihrán na vaši polovinu hřiště. Někdy se lidé rozhodovat nechtějí, protože si přejí, aby někdo jiný rozhodl za ně, hledají nějakou vnější autoritu, která by jim to požehnala, nebo chtějí, aby jim Bůh přesně ukázal, co mají dělat, a on nám jich přitom dává spousty a my je ignorujeme a pořád nám to nestačí. Tato karta ale říká, že si máte vybrat sami - že sami máte rozhodnout o tom, co bude dál. Ale máte se rozhodnout! Jak se říká - neudělat žádné rozhodnutí je také rozhodnutí. Je to rozhodnutí zůstat tam, kde jste, zaseklí. Toto je čas hnout se kupředu a ladí to s poselstvími, která v poslední době dostáváme, že máme přeřadit. To, co vám dříve sedělo, vám teď již nesedí, protože vaše vibrace jsou nyní vyšší a původní věci již splnily svůj účel, a tak je třeba jít dál. Prostě se rozhodněte a Vesmír vás podpoří. Hodněkrát jsou lidé zaseklí, protože čekají, až jim dá Vesmír víc peněz nebo času, aby až potom udělali změnu. Ale tak to nefunguje. Napřed se rozhodněte, a pak dostanete ty peníze a čas. Přesně to doslova znamená "kráčet ve víře".

Kartou pro středu a čtvrtek je Eso Michaela. Máme tu dvě karty archanděla Michaela, a to jsem balíček zamíchala opravdu pečlivě. Poselství je velmi silné, když se něco takového stane. Tato karta vypovídá o úžasných nových nápadech. A tyto nápady ohledně vašich rozhodnutí BUDOU fungovat! Přestaňte o tom pochybovat! Přestaňte zpochybňovat sami sebe! A nevzdávejte se své síly! Nehledejte potvrzení u druhých lidí, že to bude fungovat! Sám Bůh vás ujišťuje, že bude! Je to součást Božího plánu, kvůli kterému jste tyto nápady dostali. Často se stává, že když tento nápad nevyužijeme, přijde k někomu jinému, kdo ho využije, protože je ve světě potřebný. Nejprve je však dostáváte vy! A tak co, uskutečníte je? Budete se na ně dívat jako na to, čím opravdu jsou - jako na vyslyšené modlitby? Pokud jste se modlili za lepší práci, více peněz, smysluplnější život, pak tady to je! Dostáváte nápad a je na vás, abyste ho uskutečnili! 
Vím, jak děsivé se to zdá být. Když jsem kdysi dostala nápad napsat knihu, říkala jsem si: "Ach, jak bych asi já mohla stvořit knihu?" Naučila jsem se však, že všechno, včetně knih, společností, které zakládáte, stěhování nebo nových vztahů, se uskutečňuje krok za krokem - je to o tom být v přítomném okamžiku a soustředění se na to, co můžete udělat právě teď. V tomto týdnu máme tedy spoustu pohybu.

Pro konec týdne nám vyšla karta Spravedlnost, karta Velké arkány, která nám říká, že rovnost je velmi důležitá. Může to znamenat, že budete řešit nějaké smlouvy nebo právní záležitosti - nejčastěji vypovídá o tom, že to dopadne ve váš prospěch a nebo že se to vyřeší způsobem, který bude nejlepší pro všechny. Říká také, že se nemáte vzdávat a máte vydržet. Také vás nabádá, abyste v míruplném slova smyslu bojovali za to, co je správné. Pokud tedy budete opouštět zaměstnání, ujistěte se, že vám vyplatí všechny peníze, které vám náleží. Nebo pokud se stěhujete, dobře se podívejte na smlouvu a ujistěte se, že ono bydlení za to opravdu stojí. Je to o zajištění si naplnění vašich potřeb, které je férové a spravedlivé. 

Jaký silný týden! Je celý o tom, že budete získávat své odměny! Je to týden, kdy budete přijímat. Moc se mi to líbí. Po celém tom čase, kdy jste dávali, dávali a dávali, je konečně čas na to, abyste přijímali. Je však důležité, abyste si uvědomovali, že si to zasloužíte, abyste umožnili Bohu vám to všechno dát. Mnohdy mi lidé říkají, že už se mnoho let bojí přijímat, že jsou vůči přijímání podezřívaví a že nemají pocit, že by si to zasloužili. Ale andělé - a hlavně archanděl Michael - vás ujišťují, že je pro vás bezpečné přijímat! Protože čím více budete sami mít, tím více budete moci dávat druhým. Vstoupili jste na novou cestu poslání, které může zachránit svět, změnit ho, které může zachránit děti, zvířata, životní prostředí, ženy nebo něco jiného, co je drahé vašemu srdci. Nehleďte na ego, které vám namlouvá, že budete sobečtí, když budete přijímat! To, co se svými nápady uděláte, pomůže nám všem! A vy si to zasloužíte. Nemusíte žádat o ničí svolení. Stejně jako nikoho nežádáte o povolení vyčistit si zuby, učesat vlasy nebo se obléct. Nemusíte žádat nikoho o svolení, abyste mohli přinášet světu požehnání tím, že vystoupíte a budete dělat to, co jste sem dělat přišli. Převezměte moc nad svým životem, posilte se a běžte si za svým. Bude to úžasný týden!
Samozřejmě se stále budou dít věci ve světě - ty se dějí pořád - drama sem, drama tam. Ale nenechte se tím vystrnadit ze své cesty! Vy jste tu proto, abyste ta dramata pomohli léčit! A tak zůstaňte soustředění! 

A je tu s námi na návštěvě Robert Reeves! Ahoj Roberte, máš s sebou karty? Robert také dělá výklady.

Robert: Ano, udělám to stejně jako ty, se záměrem získat poselství pro všechny. A je to karta růžové růže s názvem Nechte zářit svou vnitřní krásu, která je o důvěře v to, kým jsme, přijetí sebe samých a která říká, že jsme dokonalí právě takoví, jací teď jsme. Říká, že se nemusíte nijak měnit ani dělat nic jiného, abyste na někoho zapůsobili, protože být sami sebou stačí! Bůh vás stvořil Božsky dokonalé a je nesmysl si myslet, že se dopustil nějakého omylu a že bychom to měli nějak napravovat. Buďte tedy tento týden svým vlastním nádherným já a dobře se bavte!

Přejeme vám oba krásný den! A ještě s námi řekněte Aloha... Takže, 1...2...3.... Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/te2Rkm0ZK4s
překlad: Magda Techetová



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.