středa 24. února 2016

Plnění přání začíná v láskyplné přítomnosti

Mnozí z nás tráví celý svůj život honbou za touhami svého srdce a přitom jich nikdy doopravdy nedosahují. Je to touha, která není nikdy naplněna a je neustále v naší budoucnosti. Jak už jsem mnohokrát učila, abychom mohli dostat splněná přání svého srdce, musíme se soustředit na vytváření co nejlepší přítomnosti. Žití v přítomnosti vytváří v našich životech zázraky a jsme schopní dostat to, co si opravdu přejeme. Vaše přání jsou utvářena vírou, že si je zasloužíte přijmout. Ať už je vaším přáním zdravý vztah, úspěšná kariéra, dobří přátelé a šťastný život, můžete to mít.

Ten pravý vztah přijde spolu s propuštěním vašich starostí nebo úzkosti spojených se špatným vztahem. Když žijete radostně, přitahujete radostné lidi. Láska se pro vás objevuje tehdy, když žijete v lásce. Přání se plní, když jsme skutečně šťastní, a štěstí vychází z nitra našeho srdce. Úspěšnými se stáváme tehdy, když jsme šťastní za to, co děláme. Když vkládáte do své práce lásku, objevují se ta pravá pracovní místa. Nemůžete se k někomu chovat nespravedlivě nebo jednat nevděčně a čekat, že k vám druzí budou přistupovat s odpuštěním a láskou.

Neštěstí a bolest přicházejí, když z nějaké situace vynecháme lásku. Jste-li ve svém duchovním srdci vzhůru a překypujete láskou, pak vidíte, jak snadné je odpouštět. Odpusťte svou minulost, odpusťte zážitky, které vám ublížily, protože zjistíte, že vás takovéto situace přestanou potkávat.  Fasáda nenávisti se rozplyne a vy se objevíte ve světě plném lásky. Je-li vaše srdce naplněno strachem a odsudky, je ne-mocné. Váš svět vám nemůže přinést to, co si přejete, když jste v takovémto stavu. Bráníte si ve vstupu do svého vlastního království.

A tak procvičujme lásku v každé situaci. Kdykoli vás něco rozhněvá nebo rozčílí, pokuste se ustoupit o krok zpět a místo reakce se rozhodněte dané osobě či záležitosti poslat lásku. Vsadím se, že zjistíte, že čím více toto praktikujete, tím více splněných tužeb vašeho srdce se ve vašem životě bude objevovat.

Afirmujme si: Světlo Nekonečné Inteligence proudí skrze mé vědomí a rozptyluje a rozpouští veškerý hněv a odpor. Jsem sám/sama se sebou v míru stejně jako s celým světem.

S láskou,

- Louise L. Hay

* * *

zdroj: Louise Hay Newsletter 
překlad: Magda Techetová 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.