pondělí 21. března 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 21. do 27.3. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Podívejme se tedy, která karta nám pro tento týden vyjde. A, tato se snaží vylétnout už teď! Andělé říkají, že energie tohoto týdne bude hodně o odpouštění. Odpouštění je velké téma, a to i pro mě. Vykonat odpuštění během 5 minut je pro mě zkrátka nemožné. Nejsem ještě duchovně tak daleko, abych vám dal nějaký klíč k odpuštění za chvilku. Ale cítím, že tento týden dostaneme příležitosti propustit svá stará zranění, staré bolestivé pocity, které už nemusíme udržovat při životě. Jsou jako batoh, který táhneme na zádech. A andělé říkají, že pokud ho nosíme všude s sebou, začne být těžký a bude nás stahovat dolů. Než abychom s sebou tedy tento pytel odpadků tahali všude s sebou, zahoďme ho! Zbavme se těch starých emocí, starých energií, protože nám k ničemu neslouží. Když se zamyslíme nad tím, jaký prospěch z tohoto nákladu máme, tak tam prostě žádný není. Někdy máme u svých pocitů dojem oprávněnosti - že jimi konáme nějakou spravedlnost a že v tom případě smysl mají. Ale nemají. Nikomu v ničem nepomáhají. Nikomu nepřinášejí nic dobrého. Pokud tedy v tomto týdnu pocítíte, že se nějaké staré záležitosti začínají dostávat na povrch, nepotlačujte to, ani se nehněvejte a nebuďte plni odporu, ale zkrátka si všimněte toho, co se děje, všimněte si toho pocitu, a nechte ho jít. Uvědomte si, že vám jen zabíral cenný prostor, který může být vyplněn láskou nebo spoustou hezkých vzpomínek, štěstím a radostí. Andělé to přirovnávají k přeplněné šatní skříni. Je-li nacpaná starými věcmi a chceme do ní dát nějaké nové, nemůžeme. Není tam místo. A tak musíme některé věci odtamtud dostat ven a třeba je darovat nebo je vyhodit. Totéž platí ohledně emocí. Přejete-li si přitáhnout nové, pozitivní emoce, ale cítíte, že se k vám nemohou dostat, může to být proto, že jim v tom brání prostor přeplněný emočními odpadky. Nechte je tedy všechny odejít, je to pozvolný proces, nemusí to být nijak těžké ani bolestivé. Ani tím neříkáme, že co nám druzí udělali, je v pořádku. Pouze si tím volíme převzít opět kontrolu nad svým vlastním štěstím. 

Podívejme se nyní na kartu, která nám na tento týden vyšla - a je to Světová energie. To je zajímavé, protože tuto kartu jsem vytáhl i sobě zrovna nedávno. Říká, že se nyní hodně děje a že energie celé planety vás činí obzvláště citlivými. Pokud jste tedy pocítili například bolesti jako bolest hlavy, nebo i problémy se soustředěním, s únavou nebo vyčerpáním, pak si prosím všimněte, že to není vámi. Zkrátka proto, že jste velmi citliví, tak vnímáte všechno to kolem.
Můžeme si pomoci třešňovými květy (živými či na obrázku), aby očistily naši energii a vnesly do ní opět tu něžnou jemnost, klid a mír, které jsou nám vlastní.

Přeji vám nádherný a kouzelný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/-FRF8RRDOBY
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.