neděle 1. května 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 2. do 8.5. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 2. do 8.května. Dnes bych chtěla pracovat s vykládacími kartami Marie, královny andělů, částečně proto, že Marie dokáže tolik utěšit! A to my nyní potřebujeme, protože energie jsou dost intenzivní, i kvůli retrográdní fáze Merkuru. Nemusíme kvůli tomu upadat do strachu, je to však období, kdy si můžeme připadat jako na horské dráze a toto je jedna z fází oné horské dráhy, kdy si můžeme připadat, jako bychom se brodili bahnem - věci nám připadají o trochu těžší a je to čas ke zpomalení, přehodnocení některých věcí, nebo cokoli jiného, co obnáší se zastavit a znovu se na to podívat. V průběhu retrográdní fáze Merkuru se nedoporučuje podepisovat smlouvy a pokud je podepisujete, tak se na ně pořádně podívat. Opět, nejde o to, že bychom se měli nějak bát, je však dobré vzít na vědomí, že se toto děje.
Jako každý týden se nad kartami nejprve pomodlím a požádám o poselství pro následující týden. Opravdu tady nyní velmi silně cítím přítomnost Boží ženské energie. Každý z nás má v sobě mužskou i ženskou energii. Ta ženská je ta naše část, která je přijímající, intuitivní, pečující a vyživující. Cítím, jak se tato energie snaží nás všechny i naši Zemi nyní chránit. Čím více se dokážete naladit do svého tichého nitra a udělat si reflexi, věřit svým pocitům a své intuici, tím více ctíte svou Božskou ženskou energii.

Pro začátek týdne nám tu vyšla karta Znamení, která je naprosto dokonalá pro nynější energii, o které hovořím i ve svých denních výkladech. Na Zemi je nyní zesílená dualita, přestože v duchovní pravdě žádná dualita neexistuje, ale ve fyzické rovině zažíváme různé protiklady, a tak, jak jsem už říkala, můžete mít pocit, že se brodíte bahnem a vše je trochu těžší, zdá se, že věci trvají déle, musíte být přizpůsobiví kvůli nečekaným věcem, dochází k nedorozuměním a hádkám, ale na druhé straně dokážete velmi rychle zhmotňovat, vaše Božská magie je nyní velmi vysoká a otevírají se energetické brány, takže na cokoli pomyslíte nebo co vyslovíte, to se děje. Boží moc, kterou máte uvnitř sebe, je tak silná, že nyní máte větší schopnost než kdy jindy zhmotňovat a léčit. Znamení jsou toho součástí. Je to o partnerství s Božstvím. Je to jednota s Božstvím, kdy všechno, co vidíte, slyšíte, cítíte nebo co si myslíte, že je znamení, skutečně znamením je. Můžete například vidět motýly, ptáky, kteří jsou neobvyklí nebo se nějak nezvykle chovají, můžete nacházet mince, pírka, nebo vídat číselné řady, slýchat písně, nebo jakékoli jiné formy znamení. Všechno, co opakovaně vidíte, slyšíte, cítíte nebo co vás napadá v myšlenkách, tedy vše, co vnímáte, ať už fyzicky nebo vnitřně, je znamení. Zvlášť když máte pocit, že JE to znamení. Všímejte si jich tedy zejména v začátku týdne. Andělé říkají, že jsou odpověďmi na vaše modlitby. Jsou to potvrzení, že jdete po té správné cestě, nebo že věci vnímáte správně, a tak se dívejte po znameních. Říkají také, že dostanete nějaká znamení od svých milovaných na Nebesích, zvláště v podobě motýlů, ptáků a květin.

Pro střed týdne nám zde vychází karta Sebeúcta. Samozřejmě se to týká i našich obvyklých myšlenek, které o sobě máme, našich hranic a jasného užívání naší Božské síly. My všichni jsme ve skutečnosti jedním, není mezi námi oddělenost. V tomto světě duality se však někdy druzí lidé snaží využít toho, že jste velmi hodní. Proto jsem také napsala knihu Asertivita pro pozemské anděly. Protože můžeme být laskaví a milující a přece říct Ne. Naučila jsem se to od Matky Marie, protože ona sama je velmi laskavá a čistá a přece přímá. Je opravdu možné být hodní, čistí, laskaví, milující a u žen i být velmi ženské, a přitom být silní a mít vymezené hranice. Během středu týdne si tedy dejte pozor na někoho, kdo se možná pokusí zneužít vaši laskavost. Pro vás je to příležitost naučit tyto lidi nedělat to. Protože když to udělají vám, budou to dělat i dalším hodným lidem - a vy můžete být učitelem, který tento cyklus zastaví. Andělé také říkají, že tato karta sebeúcty znamená uznat Boží sílu v sobě samých. A přitom nemusíte používat mužské slovo Bůh, ale třeba i Bohyni, nebo něco jiného, co vám je příjemné. Je to Božský tvořitel ve vás. Říkají, že "pokud věříte, že Bůh je všudypřítomný, tak která část vás Bohem není?" Odpovědí je, že žádná vaše část nemůže nebýt Bůh. Meditujte o tom, obzvláště ve středu týdne, že Bůh je ve všem a tedy i ve vás, a že žádná vaše část nemůže nebýt Bůh. 

Podívejte, co nám vyšlo na víkend - Vnitřní dítě! Toto je poselství o hravosti a naučila jsem se to od víl. Když necháme naše vnitřní dítě vyjít na povrch a hrajeme si, dostáváme se tak do rovnováhy, kterou potřebujeme. Sama jsem velký dříč, v horoskopu mám Měsíc v Panně a Slunce vstupující do Kozoroha, takže mnoho zemské energie v kombinaci s energií Ryb, a zkrátka hodně pracuji. A od víl jsem se naučila, že hravost je super-důležitá k vyvážení vší této práce. Když si nehrajete, máte pak pocit, že pořád jenom něco dáváte. Je důležité nejen dávat, ale i přijímat, a vnitřní dítě chce přijímat. Na konci tohoto týdne tedy dělejte něco zábavného a nesoutěživého, něco, kde nejde o žádný cíl, ale o čistou zábavu, kdy nemusíte ani přemýšlet, ale prostě se uvolnit. Může to být i skupinová akce nebo se dohodnete s kamarádem nebo kamarádkou, že si uděláte hravý den, nebo budete dělat něco, co vás od dětství bavilo, třeba malování nebo zpívání, zkrátka něco, co si užijete. Dělejte tento víkend něco, z čeho budete mít něco VY. Zasloužíte si odměnu! Hodně dáváte, a tak teď dejte něco sami sobě. 

Jaký silný týden! Andělé ale říkají, že si to všechno musíte zařídit vy sami a sami vzít věci do svých rukou. Říkají, že váš týden bude takový, jaký si ho uděláte. Můžete se samozřejmě cítit přetížení současnou energií a také lidé ve vaší práci nebo doma mohou být podráždění, ale máte v sobě Boží moc, díky které můžete vzít věci do svých rukou. Prociťte své pocity, nepotlačujte je, to není zdravé, ale prociťte je a pak je propusťte nebo je využijte nějak konstruktivně. Můžete to využít k aktivismu, k vytvoření nějakého díla, vložit je do blogu nebo psaní. Všechno je to opravdu velmi, velmi mocné. Jsem z toho velmi nadšená!

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/4dAqkwKJuQ0
překlad: Magda Techetová 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.