neděle 29. května 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 30.5. do 5.6. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 30. května do 5. června. Michael a já jsme se konečně přestěhovali do našeho nového domova, který poslouží i zvířátkům, která potřebují bezpečné místo a péči. Přestěhovali jsme se na jiný ostrov, i když jsme stále na Havaji. Zdá se, že v této době se všichni stěhují, včetně mého vlastního bratra a spousty lidí, s nimiž jsem hovořila přes sociální média. Proto bych chtěla dnes pracovat s Motýlími vykládacími kartami pro životní změny, mezi které stěhování také patří. Je to zajímavé, protože tento týden v sobotu máme i novoluní, které je historicky časem přijímání.
Motýli jsou symbolem změn. Vědí, že změna se nám může zdát děsivá, kdy procházíte obdobím temnoty, po kterém však vzlétnete s novými křídly po hluboké transformaci. I vy tedy nyní procházíte změnami, ať už stěhováním a nebo třeba volbou nové kariéry, změnou svých vztahů a nebo životního stylu. Změny v nás mohou vyvolat mnoho obav a nepohodlí, ale vedou pak k něčemu mnohem lepšímu. Pojďme se tedy pomodlit za vedení ohledně toho, jak získat z našich změn co nejvíce požehnání a jak jimi projít s co nejmenšími obtížemi. Při výkladu se ptám na naši společnou světovou energii, protože když žijeme všichni na jedné planetě, jsme také všichni ovlivňováni stejnou energií. Zatímco výklad sledujete, dostáváte také své vlastní osobní poselství od Boha, andělů, svého Vyššího Já. Všímejte si tedy myšlenek, pocitů, vizí nebo slov, která zachytíte během výkladu vy sami.

První kartou pro pondělí a úterý je Motivace. Jak vidíte, vytvořila jsem tyto karty podobně svým úplně prvním kartám, Andělským kartám, kde je na každé kartě pouze jedno slovo. Vím, že někteří lidé mají rádi, když je toho na kartách napsáno více, ale takto každému vyvstane to, co potřebuje vědět. Karta Motivace nám vychází skoro vždy, když tyto karty používáme, a je o tom, že cítíme nutkání ke změnám, kdy víme, že máme něco změnit, ale nějaká naše část se bojí změny a nechce jít dál. Bojí se, že všechno bude ještě horší, nebo i toho, že to bude lepší. Naše ego nám samozřejmě ukáže celý seznam důvodů, proč si to nemůžeme dovolit - co si lidé pomyslí, co když selžeme, nebo co když to bude všechno ještě horší. Všechny tyto obavy nám berou energii, kterou ke změnám potřebujeme. Pokud si nejste jistí tím, zda je vámi zvolená změna opravdu ta pravá, tím nejjednodušším řešením je modlit se za vedení. Pojďme to udělat nyní společně:

"Drahý Bože, dej mi prosím ve fyzickém světě jasné vedení, kterého si snadno všimnu a kterému snadno porozumím, abych věděl/a, zda jsem k této změně veden/a Tebou a láskou a nebo strachem a nejistotou."

Takováto modlitba vám pomůže dostávat znamení a jasnější vedení ohledně toho, zda je to pro vás ta pravá cesta a nebo není.

Podívejte se na tuto kartu, která nám vyšla pro střed týdne! To nevymyslíte! Je to karta Nebeská znamení a je na ní nádherný motýlek na chmýří z pampelišek, které znamená něco si přát. Říká nám, že když jsme požádali o vedení, musíme se nyní dívat po znameních. Mohou to být právě motýli, kteří jsou symbolem proměny, a pro mnohé z nás obvykle znamenají i pozdrav od někoho blízkého na Nebesích, kdo nám tímto způsobem dává vědět, že nás miluje a že je s námi. Motýli jsou také symbolem toho, že i když nás změna může děsit, stojí za to! Dívejte se tedy po znameních. Mohou to být i číselné řady, tzv. andělská čísla, nebo opakující se myšlenky, slova, sny či pocity, nebo něco, co vám řekne někdo druhý nebo co někde uslyšíte. Dostane se vám jasného vedení, které vám pomůže překonat obavy a hnout se dál.

Na víkend, kdy budeme mít novoluní, tady máme kartu Odpočiňte si. Karta odpočinku je o rovnováze a říká nám, že své změny nemusíme dělat hned, okamžitě a rychle, ale že si máme dopřát čas, vyvážit svou činnost odpočinkem - udělat pár kroků a odpočinout si, dalších pár kroků a zase si odpočinout. Rovněž k tomu říkají, že vaší cestou rozhodně nemá být netrpělivost a honba za něčím, které jsou založeny na strachu a vycházejí z ega. Vaší cestou je důvěra, že s pomocí Zákona přitažlivosti, držení si pozitivních vizí ohledně svého směru, pozitivních vyhlídek a modliteb se dostanete tam, kam máte, a to ještě lépe. Pokud však máte strach, že vám váš cíl někdo sebere nebo že vás předběhne apod., pak vycházíte ze svého ega, a to, co si přejete, uteče přesně opačným směrem. Karta odpočinku vám tedy říká, abyste vše brali zlehka a do ničeho nespěchali. Dejte si načas. 
Říkají, že někteří z vás chtějí začít nové podnikání a myslí si, že kvůli tomu musí hned opustit zaměstnání. To nemusí být vždy nejmoudřejší, protože pak je vyvíjen tlak na vaše čerstvě zrozené podnikání a vy máte pocit, že ho dělat musíte, abyste vydělali peníze. A snaha dělat nějakou práci kvůli penězům má mnohem nižší energii. Zatímco když pracujete ve svém zaměstnání a přitom na částečný úvazek děláte to nové, pak jste soustředěni na radost, službu a tvořivost, kterou pomáháte ostatním, a peníze jsou pak už v pozadí. Jistěže je přijímáte, ale nejsou vaším cílem. Vaším cílem je tvořit z radosti. A pak váš podnik neMUSÍ vydělávat peníze a paradoxně je tedy vydělávat bude - a to hodně peněz, protože na ně nebudete soustředěni. Je zajímavé, jak to funguje. Ponechejte si tedy zatím své zaměstnání, začněte podnikat, a mezitím váš podnik bude růst, růst a růst, až vás začne přirozeně zajišťovat sám a vy budete moci opustit své zaměstnání bez jakékoli úzkosti a obav o své zdroje, které všichni potřebujeme.

Modlím se tedy za vás všechny, abyste dostali vhledy a mír v souvislosti se změnami, kterými procházíte. Jsou součástí vašeho vývoje směrem k vyšším vibracím lásky a míru, přičemž některé původní situace přerůstáme - již splnily svůj účel a my se nyní hneme dál. 

Prosím, Bože, pomoz nám všem mít motivaci a odvahu hnout se kupředu v jakékoli oblasti, ve které to potřebujeme.

Děkuji vám moc, že jste se k nám dnes připojili. Posíláme vám mnoho lásky, andělských požehnání a řekněme prosím společně: Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/bowLiyse_vA
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.