čtvrtek 19. května 2016

Květinový výklad pro týden od 16. do 22.5. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše duchovní vedení pro tento týden. Pojďme se podívat na to, která z karet Květové terapie nám vyjde. Ptám se andělů, co si přejí, abychom věděli, která informace nás nyní nejvce podpoří. Modlím se, aby každý, kdo tento výklad sleduje, byl schopen přijmout poselství pro sebe a mít z něho užitek.

A je to má nejoblíbenější karta Úsměv se šťastnou slunečnicí! Je tak šťastná, zářivá a plná radosti! A pro tento týden nám říká, že potřebujeme propustit stres. Nesoustřeďujte se na dramata, nesoustřeďujte se na starosti - místo toho se soustřeďte na to, co vás dělá šťastnými! Život má být radostný a když se soustřeďujeme na to, co je špatně, nebo na všechno to, co musíme udělat, pak nikdy nebudeme mít čas na zábavu. Andělé si přejí, abychom prožívali více zábavy. Abychom se spojili s tím, co nám přináší radost, štěstí, co naše srdce dokořán otevírá nadšením. 
Karta slunečnice nám mimo jiné také říká, že to nejhorší je za námi. Když se podíváme na její květ, uprostřed je černé pole, které symbolizuje těžkosti a výzvy, jimiž jsme museli projít - a ze kterých se nyní vracíme zpátky ke světlu, sluneční záři, radosti a štěstí. Takže to nejhorší je za vámi, už jste udělali všechnu tu tvrdou práci a nyní je načase se uvolnit a dopřát si trochu zábavy. Dokázali jste projít tak těžkým obdobím a nyní je třeba se nadechnout.. a prostě se uvolnit.
Vězte, že jdete správným směrem a že jste Božsky podporováni. A také, že se všechno vyvine přesně tak, jak má. 

Doufám tedy, že budete mít krásný, šťastný a úsměvy naplněný týden! Přeji vám, ať si ho užijete a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/may-16-22-16/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.