pondělí 2. května 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 2. do 8.5. 2016

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Jmenuji se Robert Reeves a společně se půjdeme podívat, která z karet Květové terapie nám vyjde pro první květnový týden. Ano, řekl jsem květnový. Tento rok nám přináší mnoho změn, velký růst a spoustu proměn. 

Pro tento týden nám vyšla karta Tlak vrstevníků. Ta vypovídá o tom, že nyní můžeme být hodně ovlivňováni a přesvědčováni lidmi kolem nás. Obvykle si pod "tlakem vrstevníků" představíme situaci ve škole, mezi dětmi. Pro vás to může znamenat, že máte pomoci nějakým dětem nebo mladým lidem ve svém okolí. Mohou řešit věci, o kterých si nemohou s nikým jiným promluvit. A tak, pokud takové lidi ve svém okolí máte, popřemýšlejte o tom, jestli si náhodou nepotřebují s někým promluvit a zda to nemůžete být právě vy. 
Jinak však tato karta vypovídá o tom, že si necháváme některé své úžasné nápady vymluvit jinými lidmi, kteří se nás snaží přimět, abychom dělali něco jiného, nebo nám podsunují něco, s čím naše srdce nemusí opravdu souhlasit. Naše srdce je ten nejlepší prostředek k rozhodnutí, co je pro nás ta pravá cesta. Když je vaše srdce šťastné, jste uvolnění a překypujete radostí, pak víte, že jdete správným směrem. Ale někdy se druzí lidé snaží změnit ten směr, kterým se ubíráte. A to vás může zpomalovat. Obraťte se zpět do svého srdce. Co vám říká? Pokud vám říká, že je nyní dokonalý čas, tak se do toho pusťte. Pokud vám druzí lidé říkají, že byste to dělat neměli, pak jim jen slušně poděkujte za radu a informace, ale poslechněte své srdce. Nemusí to být ani logický nápad nebo logické rozhodnutí! Ale pokud někde uvnitř sebe máte to "něco", co vám říká: "Ano, tohle je to pravé!", pak to musíte zkusit! Dejte strach stranou a zkuste, prozkoumejte to, zjistěte více informací o tom svém úžasném novém nápadu... a dívejte se, kam vás povede. Protože tohle je přesně způsob, kterým nasloucháme svým andělům. Následujeme jejich vedení, ale zároveň také cítíme a máme víru v to, co námi prochází. 

Doufám, že budete mít úžasný celý květen! Dovolme všem těm změnám a proměnám, aby se děly! Mějte nádherný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/may-2-8-16/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.